2777
2789
عنوان

خواب های منزجر کننده میبینم

66 بازدید | 14 پست

یه سری خواب ها که حتی به روابط جنسی ختم میشه. خیلی خیلی بدم میاد و حالمو بهم میزنه. چطور میشه جلوی همچین چیزی رو گرفت؟ تو واقعیت حتی به این چیزا فکر نمیکنم و نگاه نمیکنم...لطفا دور از شوخی راهنمایی کنید چون خوابم واقعا بهم ریخته سر این چیزا

این کاربری دست چندین نفر است.

منم چند بار دیدم یکی می‌خواست بهم تجاوز کنه

اه بدترین حس دنیا بود

من به خاطر قرصی که می‌خورم خیلی خواب می‌بینم

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
منم چند بار دیدم یکی می‌خواست بهم تجاوز کنهاه بدترین حس دنیا بودمن به خاطر قرصی که می‌خورم خیلی خواب ...

دیقا همینطورهه منم از این خواب ها میبینم و حالم بهم میخوره واقعا. دیگه از خوابیدن هم بدم میاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیقا همینطورهه منم از این خواب ها میبینم و حالم بهم میخوره واقعا. دیگه از خوابیدن هم بدم میاد

آره واقعا حس بدیه

ولی خب با خودت بگو فقط یه خوابه

واقعیت نیست و قرار هم نیست باشه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
آره واقعا حس بدیهولی خب با خودت بگو فقط یه خوابهواقعیت نیست و قرار هم نیست باشه

طول روز فکرمو به خودش مشغول می‌کنه. یه وقتا آشکارا میبینم طوری که بعد از خواب حال و روزم خیلی بد شروع میشه

به خصوص این قضیه تجاوز اینا که دیگه بدتر... اونم با مرد های غریبه...حس میکنم حتی تو واقعیت حس خواب رو درک میکنم 

طول روز فکرمو به خودش مشغول می‌کنه. یه وقتا آشکارا میبینم طوری که بعد از خواب حال و روزم خیلی بد شرو ...

صرفا چون بهش فکر می‌کنیم، احساس می‌کنیم نشونه هاش رو می‌بینیم عزیزم

اگر خیلی دقت نکنیم‌، اصلا به چشممون نمیاد

منم دقیقا همینم

ولی خب دیگه عادت کردم

وقتی بیدار میشم، خوشحالم که همش یه خواب بوده 

سوال واضح‌ترگناهی رو توجیح کردین؟مثلا خودتون یا کسی گناهی کنه وشما بگین عیبی نداره؟!

حقیقتا چیزی یادم نمیاد.اما این اخیر فشار روانی و استرس خیلی کشیدم. حتی یه نفر در حقم یه بدی بزرگ کرد و من سعی کردم جوابشو بدم اما باز ته دلم ناراحتی مونده. اما فکر نکنم به گناهی چیزی ربطی داشته باشه 

ببین خواهرمبگرد تو اعمالتالبته اگه اهل واجبات هستییه گیری داری

نه متاسفانه اهل نماز نیستم اما روزه و قرآن میخونم. هرچند اگه دروغ گویی رو مثل جزو این گناهان محسوب کرد شاید...دروغ هم مصلحتی بوده..تنها چیزی که این اخیر اتفاق افتاده و اونم راجب نمره درسام بوده به پدر و مادرم 😐😂

نه متاسفانه اهل نماز نیستم اما روزه و قرآن میخونم. هرچند اگه دروغ گویی رو مثل جزو این گناهان محسوب ک ...

من خداروشکر با قرآن عزیز انس دارم‌و ازش خیلی کمک میگیرم

حتما حتما نماز بخونین و واول وقتم بخونین

والله‌که جز حقیقت چیزی‌نمیگم

کاربر آقا