2777
2789
عنوان

هر چی سیب زمینی سرخ کردم بچه داداشم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین شما خودتون ذوق میکنین چون دوستش دارین ولی بقیه اذیت میشن دوست من 

بچه هشت ساله ماشالله عاقله اخه چه خبره هفت تا سیب زمینی بخوره ؟اونم وقتی دارین شام یه مهمونی رو میپزین  یا اونقدر شلوغ کنه که بقیه صداشون دربیاد ؟

البته صلاح کار خودتونو بهتر میدونین اما تربیت عزیزتره وبیشتر به درد بچه میخوره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

دختر منم خونه ی مامانم هی میره سیب زمینی دزدی، بابامم عشق میکنه.

من و مامانم که دعوا میکنیم، میگه چی میشه، باز پوست میکنیم و سرخ میکنیم.

بابام از شلوغ کاری بچه ها عشق میکنه.

اوایل که به دخترم میگفت، بپر، راحت باش، دخترم فکر میکرد، بابام مسخره میکنه، الان فهمیده ، بابام خودش بدتر از ایناست، کلی با بابام حال میکنه

هیچ بامزه نیست بدم میاد بچه رو گشنه تشنه میبرن خونه مردم عین نخورده ها رفتار کنه کاراش واسه شما بامز ...

بخدابعضی ازبچه هاروازچقدرم بریزی توشکمشون بازم جادارن که وقتی رفتن مهمونی بتونن ابروی ببرن.🤣🤣

یبارعیددیدنی رفتیم خونه داییم اوناتوت فرنگی هم اوردن براپذیرایی بعدپسرم یهووبرگشت بایه عالمه ذوق گفت واییی مامان اینارونگاه دایی چقدپولداره ازاینامیخره  🫣🫣انگارتوعمرش اصلارنگ توت فرنگی ندیده ونخورده.دوستداشتم همونجابادندونام گلوشوتیکه پاره کنم.

نهار خورده بود ولی چون فعالیت دارگرسنش شده بود

همه بچه ها همینن خب فعالیتشون زیاده باید میان وعده داشته باشن کدوم بچه ای از ناهار تا شام میتونه بمونه باید یه تنقلاتی کیکی میوه ای چیزی بخوره دیگه 

نظرم اینه چه بچه چه آدم بزرگ نباید تا اون حد گشنه و معده خالی جایی بره♥️

دیگه بچه ۸ ساله متوجه خوب و بد هست

باید یاد بگیره که هرکاری رو هرجایی انجام نده

به نظر من خانواده همچین بچه هایی خودشون باید حواسشون باشه؛ مثلا وقتی‌ میخوان خونه اشخاص مسن برن که معمولا تنقلات و خوراکی موردعلاقه بچه ها رو ندارن؛ خودشون همراهشون یه چیپس یا کیک یا یه چیزی که بچه ها دوست دارن ببرن که اگه گرسنه شد همراهشون باشه.

یا از قبل حتما با بچه صحبت کنن و بگن اینجا که الان میریم جای اذیت و شلوغ بازی نیست..‌..

اگر بچه این سنی اینا رو بلد نباشه و رعایت نکنه، بعدا هم یاد نخواهد گرفت....