2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر هزینه زیباییتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 69 پست
ترمیم ناخن لباس طمع لباس منو نابود کرده با لوازم ارایش

خب منم با لباس همونقدرا میشم، ارایشم نمیکنم

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه میگن یه ضدآفتاب و یه مرطوب کننده پس پلنگایی که تو خیابونا ریختن و هر کدوم دو کیلو لوازم آرا ...

منم دقیقا منظورم اونا بود چون دوست خودمم پلنگ هست ماهانه ۴۰ تا ۵۰ خرجشه

الان همه میگن یه ضدآفتاب و یه مرطوب کننده پس پلنگایی که تو خیابونا ریختن و هر کدوم دو کیلو لوازم آرا ...

پلنگا الان تو خیابونن نی نی سایت نیستن.ما خانوم های خونه ایم که نچرالیم جلف ملف نیستیم

منم دقیقا منظورم اونا بود چون دوست خودمم پلنگ هست ماهانه ۴۰ تا ۵۰ خرجشه

عزیزم اونا تو این سایت نیستن نی نی سایتی ها همشون نچرال خوشگلن و با یه ضدآفتاب و بالم لب کارشون راه میفته:/

یاد خدا =خوشبختی
بله😁

چه نازی 🫠

و البته پلنگ😁❤️

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
پلنگا الان تو خیابونن نی نی سایت نیستن.ما خانوم های خونه ایم که نچرالیم جلف ملف نیستیم

هر چقدرم خانم خونه باشیم باز کرم پودر و ریمل و خط چشم و رژ که استفاده می‌کنیم حداقل تو مهمونی ها

یا دورهمی خانوادگی دیگه خرجم صفره یا ۱۰۰ تومنه به نظرم اغراقه 

یاد خدا =خوشبختی

آرایشی که فقط بالم لب رنگی میخرم

اهل آرایش نیستم ولی درحد کم آرایش میکنم که اونم از کرم پودر و رژگونه مامانم استفاده میکنم😂

من بیشتر محصولات پوستی میخرم که اونم هرچند ماه یکباره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
منظورت چیه که نچرال خوشگلی؟مگه کسایی که به خودشون میرسن حتما باید زشت باشن؟اتفاقا کسایی که خوشگلن بی ...

اومد بگه خوشگلم ما رو حرص بده 😂😂

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

یه ضد افتاب 

خدارو شکر پوستم خوبه از چهره امم راضیم🤗🤗🙃🙃🙃

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏