2777
2789

ینی متنفرم از نسل پدرمادرای امروزی هرچی بچه میبینم ب همین وضع پدرمادرشونم مثل خواهر من و شوهرشن تا باهاش حرف میزنی جیغ و داد میکنه حمله میکنه مثل وحشیا از اینور اصلأ نمیذاره منو خواهرم چند دیقه با تلفن حرف بزنیم ینی هردفه زنگ میزنم وایمیسه جیغ و داد و زر زر کردن دیروز خونه بابام اینا ناهار عدس پلو بود با مرغ بود گریه میکرد ک من نمیخورم روزی خدادتومن هله هوله میخوره ابجیمم میگفت گریه نکن الان میرم برات فلان چیو میخرم بابامم باهاش دعوا کرد گفت ولش کن لوسش کردی هرچی گذاشتن جلوش باید بخوره چرا هرکاری میخاد بکنه انقدر نق میزنه هیچی مثل این تو مخم نیست ک زنگ میزنم ابجیم نمیذاره با تلفن حرف بزنه مدام تو تلفن خاهرم صحبت میکنه بد میگن پول ندارید بچه نیارید خب الان خواهرم اینا پولدارن والا پولشون بیشتر ریده ب شخصیت بچشون انقدر توروخدا بچهاتونو لوس و بدرد نخور بار نیارید هفت سالشع ولی مثل بچه دو ساله میمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نگو بچس یوقت دیدی خودتم بچه دار شدی نتونستی کنترلش کنی

من و. مامانم ازونا بودیم ک بی ادبی بچه کوچیک ک. میدیدم خیلی ناراحت میشدیم. و تعجب میکزدیم ولی الان داداش کوچولوم خیلی فوضول شده و کنترلش سخت... 

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*

این اولشه بزار بزرگ شه ببین چقد اذیت کنه من دیدم اطرافم بچه هایی که لوس بار اومدن الان تو نوجوونی و حتی بیست و اینا چقد پدر مادرا رو دارن اذیت میکنن 

ماشالله🌸💗🎀

اینجوری نگو بچس یوقت دیدی خودتم بچه دار شدی نتونستی کنترلش کنیمن و. مامانم ازونا بودیم ک بی ادبی بچه ...

اخه چرا دوتا ادم گنده نباید بتونن از پس ی بچه بربیان پس بزرگ تر بشه چجوری میخان کنترلش کنن

این اولشه بزار بزرگ شه ببین چقد اذیت کنه من دیدم اطرافم بچه هایی که لوس بار اومدن الان تو نوجوونی و ...

والا ب خواهرمم میگیم بهش برمیخوره بابا ی بار بزن تو دهنش بگو دارم با تلفن صحبت میکنم خفه شو چارتا اسگل تو اینستا پیج روانشناسی زدن ک هیچی بارشون نیست چهارتا مثل خواهر منم ازش پیروی میکنن ولی من خودم روانشناسی خوندن هیچکدوم از این چیزایی ک تو این پبجا هست ب خدا تو کتابای ما نبود حتی یکی از استادام میگفت گاهی تنبیه فیزیکی برای بچه لازمه 

اخه چرا دوتا ادم گنده نباید بتونن از پس ی بچه بربیان پس بزرگ تر بشه چجوری میخان کنترلش کنن

بنظرم تمرکزتو بزار رو زندگی و تربیت بچه ی خودت ببینیم چیکارش میکنی😐😂

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
چ خاله ای هستی تو !😏

والا هرجور راحتید فکر کنید من دوسش دارم ب اندازه کافی هم بهش محبت میکنم ب عنوان ی خاله هم حمایتش میکنم اما بچه خودم بود تا حالا صددفه کتک خورده بودم ازم بااین کاراش 

والا ب خواهرمم میگیم بهش برمیخوره بابا ی بار بزن تو دهنش بگو دارم با تلفن صحبت میکنم خفه شو چارتا اس ...

تنبیه فیزیکی رو قبول ندارم ولی تنبیه از نوع اینکه برای یه سری اشتباه ها موقت یه چیزی که بچه خیلی دوست داره ازش گرفته بشه و کلا بدای بچه قانون گذاشته بشه البته از سن خیلی کم باید بچه قانونمند بار بیاد

ماشالله🌸💗🎀

بنظرم تمرکزتو بزار رو زندگی و تربیت بچه ی خودت ببینیم چیکارش میکنی😐😂

من بچم بااینکه جدا شدیم چ باباش چ من درست تربیتش کردیم اصلأ و ابدأ اینجوری نیست خود خاهرم صدبار گفته چیکار میکنی بچت انقدر ب حرفت گوش میده

والا هرجور راحتید فکر کنید من دوسش دارم ب اندازه کافی هم بهش محبت میکنم ب عنوان ی خاله هم حمایتش میک ...

😂😂😂البته شاید واقعا بی ادبه😩 نمیدونم والا چی بگم

اما اگه ی روز خواهرمن بدونم همچین حسی ب بچم داره خطش میزم تاابد

تنبیه فیزیکی رو قبول ندارم ولی تنبیه از نوع اینکه برای یه سری اشتباه ها موقت یه چیزی که بچه خیلی دوس ...

ن کلأ این بچه هیچ تنبیهی ندیدم بشه از هیچ نوعی ی بچه یاغی کاملأ ک هرچی میخاد براش فراهمه

😂😂😂البته شاید واقعا بی ادبه😩 نمیدونم والا چی بگماما اگه ی روز خواهرمن بدونم همچین حسی ب بچم داره ...

من بیشتر حسم ب خواهرم اینه بارها هم چ ب خودش چ ب هرکی ک گفته بچه بدیه گفتم بچه اولش ک ب دنیا میاد ی فرشته پاک و معصومه عین ی لوح سفید اون پدرمادر و اطرافیان هستن ک شکلش میدن من بیشتر از خواهرم عصبیم بدشم شما هم اشتباه میکنی این ک خاله ب خواهر زادش حس نفرت داشته باشه خیلی فرق داره بله باید بذاریش کنار اما ن اینکه هرکی گفت بچت بی ادبه رو مخه فلانه بذاریش کنار و خطش بزنی بچه عزیز درست ولی ی مادر واقعی این نیست ک هرکی ب بچش حرف زد ب قول شما خطش بزنه مادرواقعی اونه ک ی بچه درست تحویل جامعه بده