2777
2789
عنوان

دستم برای خانوادم نمک نداره

174 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من‌پارسال برای روز مادر کیک و گل گرفتم‌کادو نخریدم بعد مامانم نمیدونم چی شد زد تو روم گفت نکه کادو برام خریدی گفتم همون کیک و گل انداره یک کادو شد.امسالم با بابام رفتیم کیک بخریم باز خر شدم گفتم من حساب میکنم و بله حساب کردم‌ اومدیم سوپرایز کردیم داداشم برگشته میگه کو کادوت میگم اینا کیک میگه کیک مگه کادوع😐

میگه تو قرار بود تولد خواهرمون کیک سفارش بدی بگیری(درصورتی ک قرار بود من فقط سفارش بدم مامانم بره بگیره چون من براش کادو خریده بودم).

یا یکسال یک بحثی شد برای کادو تولد داداشم براش نخریدیم بجاش سال بعد ادکلن مورد علاقشو خریدم و روز مرد هم براش کادو گرفتم ولی اون از همون سال نه برای تولد من کادو خرید نه همسرم .

مامانمم همینطوریه بجا تشکر یک تیکه ای میندازه اما امشب خوشحال شد بجاش داداشم تیکه انداخت😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانمم گفت کیک و نخوریم فرداشب دامادم یعنی همسر منم بیاد دور هم بخوریم داداشم و خواهرم گفتن نه بخوریم و اینا گفتم‌کیک و خودم خریدم دادم‌به مامان،مامانم دوست داره دامادش بیاد بعد بخوریم بعد اینجا گفت پس‌کو کادوت....

منم چهرم رفت تو هم بشقاب جمع کردم گفتم بیاین بخوریم بعد مامانم گفت نه جمع کن باشه فرداشب داداشم بعد اونجا گفت شوخی کردم جمع کن فرداشب بخوریم .

مامان و بابام کادو میخرن اما داداشم از بعد اون بحث دیگه نخریده اما ما براش میخریم

کادو بهتر هست از کیک کادو می‌گرفتی تو‌چشم بود ولی من اینجور کادو گرفتن و دادن رو دوست ندارم بیشتر دوست دارم دلی باشه.بعضیا اهل معامله هستند تا اهل ابراز عاطفه

کادو بهتر هست از کیک کادو می‌گرفتی تو‌چشم بود ولی من اینجور کادو گرفتن و دادن رو دوست ندارم بیشتر دو ...

منم مثل شما هستم نه توقع زیاد دارم از‌کسی نه چیزی حتی با یک جورابم خوشحال میشم اما نمیدونم چرا خانوادم اینطورین😐

مامانمم گفت کیک و نخوریم فرداشب دامادم یعنی همسر منم بیاد دور هم بخوریم داداشم و خواهرم گفتن نه بخور ...

عزیزم خب اشتباه کردی حالا کیک میخوردین یکم برا همسر نگه میداشتی چی میشد؟

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

مامانمم گفت کیک و نخوریم فرداشب دامادم یعنی همسر منم بیاد دور هم بخوریم داداشم و خواهرم گفتن نه بخور ...

وا یه کیک دیگه چی بوده بخوای صبر کنی فرداشب شوهرت بیاد 

یوقت همون موقع دلشون خواسته 

هی زدی تو روشون که من خریدم مال منه فلان

اا
وا یه کیک دیگه چی بوده بخوای صبر کنی فرداشب شوهرت بیاد یوقت همون موقع دلشون خواسته هی زدی تو روشون ک ...

عزمزمه خوندی قشنگ متن و ؟

میگم می‌خواستیم بخوریم مامانم گفت نگه داریم دامادم بیاد😑😑😑

من ک چیزی نگفتم مامانم گفت نگه داریم

شما باید تعارف میکردی میگفتی اشکال نداره براش نگه میداریم،  یه کیک بودا مثلا جای کادو داده بودی

بیشتر منت گذاشتی

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍