2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهمون گلایه کرد که چرا من نخواستم بچش بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 43 پست
نه عزیزم زودتر درک نمیکنن . از اون آدم منزجر میشن من یه دوست خیلی موذی داشتم همین طور بود هیچ وقت رک ...

واقعا مهم نیست بذار منزجر بشن 

وقتی انقد درکشون پایینه که هر روز پسر نوجوان رو چند ساعت میفرستن بنده خدا استارتر توصیح هم داده ولی باز دست بر نمی‌دارند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر فرق داره تا پسر اونم 13 ساله

والا عجیبه 

به خدا همه ظرفیت مهمون داری رو ندارن 

شاید بنده خدا بخاد بخوابه بخاد یه چیزی بخوره 

بخاد اصلا لخت بگرده تلفن حرف بزنه

دوره گروهی زندگی کردن گذشته 

به خلوت ادم ها احترام باید گداشت 

انقد بدم میاد از پیچوندن و رو راست نبودن، مگه ترسی داره که رک نگه

ترس نداره ولی فردا تو خانواده شوهر همش میگن تو حساسی تو‌مریضی دیوونه ای ، بچه های ما که چیزشون نشده ، بچه توهم چیزیش نمیشه ، تو زیادی بزرگش میکنی 

کلا اینجور عروسا رو یه دیوونه حساس میبینن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
واقعا مهم نیست بذار منزجر بشن وقتی انقد درکشون پایینه که هر روز پسر نوجوان رو چند ساعت میفرستن بنده ...

میگه هفته ای یه بار اون نوجوون هم عاشق بجه داییشه دلش براش تنگ میشه. 

البته من جای خواهر شوهر بودم خودم دو هفته یه بار سر میزدم و پسر رو مجاب میکردم که یه کم به دلتنگیش غلبه کنه.

میگه هفته ای یه بار اون نوجوون هم عاشق بجه داییشه دلش براش تنگ میشه. البته من جای خواهر شوهر بودم خو ...

والا هفته ای یک بار واسه خواهر زاده شوهر زیاده برای خانم شیر ده 

آدم باید منتطر بشه دعوتش کنن 

وگرنه همینطور بی احترام و بی عزت میشه 

والا عجیبه به خدا همه ظرفیت مهمون داری رو ندارن شاید بنده خدا بخاد بخوابه بخاد یه چیزی بخوره بخاد اص ...

اصن تعجب میکنم پسر 13 ساله تنها میره پیش خانوم شیر ده چند ساعت اخه زشته اصن حتی بچشو هم بخواد پوشک کنه زشته

والا هفته ای یک بار واسه خواهر زاده شوهر زیاده برای خانم شیر ده آدم باید منتطر بشه دعوتش کنن وگرنه ه ...

نمیدونم والا من از دید اون پسر بچه نگاه کردم.

این خانم هم زیادی سخت میگیره این دوران میگذره و نهایتا خودش و بچه اش منزوی میشن.

ترس نداره ولی فردا تو خانواده شوهر همش میگن تو حساسی تو‌مریضی دیوونه ای ، بچه های ما که چیزشون نشده ...

من ب خاطر بچه نمیگم حتی خودشم راحت نیس چند ساعت پسر 13 ساله تو دست و پاش باشه شیر دهی و اینا داره

نمیدونم والا من از دید اون پسر بچه نگاه کردم.این خانم هم زیادی سخت میگیره این دوران میگذره و نهایتا ...

دید پسر بچه منطقی نیست هر چیزی که بچه میخاد رو نباید بهش بها داد 

بفرستند ورزش و آموزش 

یه طوری سرش رو گرم کنن که برای دیگران مزاحمت نباشه 

ب شوهرت بگو خودش کنترلشون کنه وگرنه قطع رابطه میکنی . خونه هاشون هم رفتی حتما قبلش بپرس سرما نخورده ...

ااع

مادرشوهر منم همیشه میگه حساسیته 🤣😂😂

چه همشون باهم هماهنگن

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

نه ، موضوع بو داره

فکر نکنم پسر به اون گندگی بخواد برای بچه مدام بره و بیاد

دلشونو نشکون ولی خیلی با ادبانه متوجهشون بکن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂