2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهمون گلایه کرد که چرا من نخواستم بچش بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 43 پست

فکر کرده اسماشون مثل همه  درنتیجه برادرن و مدام باید یه جا باشن !!!!

اصلا پسر سیزده ساله چطوری حوصله نوزاد داره!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

دیگه شما حرف حق زدی، مهم نیست هر چی شد

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اووووووووو حالا 13 سالشه بچه ام نیست ک خودشم باید درک کنه چ برسه مادرش

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
به نظرم اصلا وارد بحث نشو کلا جواب پیام و زنگ ندهو هر بار واسه جواب ندادن ی بهونه بیارگوشی مو ندیدم ...

انقد بدم میاد از پیچوندن و رو راست نبودن، مگه ترسی داره که رک نگه

به پسرش دوبار گفتم فصل مدرسه هاست رعایت کنید انگار نه انگار نمیفهمه مادرش

من که اعصاب ندارم با شوهرم دعوا میکردم که جوابشون رو بده جلوشون رو بگیره 

چندبار که رو ندی پسره میره دیگه نمیاد 

مثلا یا غذا درست نکن یا بخواب بچه رو با خودت بخوابون تو اتاق بذار تو خونه تون بمونه حوصله اش سر بره دیگه نیاد ، یا پاشو برو خونه مامانت یا با یکی یه دعوایی بگیر بذار پسره بترسه بره

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

خواهر شوهرت حق داره.... از چندباری که خواسته بیاد خب یک بارش رو اجازه میدادی

. منم پسر خواهر شوهرم همینجوریه دم به دقه تلفن به دسته که میخوام بیام خونتون من گاهی رو میپیچونم گاهی هم میگم بیاد نه سیخ میسوزه نه کباب

عزیزم از من به تو نصیحت.... نوزادت بزرگ میشه مشکلاتِ الانش حل میشه وووو مشکلات جدید تر ایجاد میشه

هر رابطه ای ؛ حرفی؛ کدورتی که به خاطر نوزادت ایجاد کرده باشی

بعدا خودت رو پشیمون میکنه

مراقب نوزادت باش اما اینکه بپیچیش لای پنبه که باد نیاد سوز نیاد کار درستی نیست

انقد بدم میاد از پیچوندن و رو راست نبودن، مگه ترسی داره که رک نگه

چون شما هر چی بحث کنید طرف نمی‌فهمه 

بدتر شما متهم میشین 

ولی بدون توضیح انگار بهتر قانع میشن

ادم ها پیچوندن و رک نبودن رو بیشتر درک میکنن و زودتر عقب نشینی میکنن 

چه ایرادی داره!!خب بچه محبت داره به بچه ت چی میشه؟فقط کافیه بهش بگی هر وقت مریض بودی اونموقع ها نیا،که مطمعنا گوش میده.جوابت بیرحمانه و بی ادبانه بود متاسفاته!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
چون شما هر چی بحث کنید طرف نمی‌فهمه بدتر شما متهم میشین ولی بدون توضیح انگار بهتر قانع میشنادم ها پی ...

نه عزیزم زودتر درک نمیکنن . از اون آدم منزجر میشن من یه دوست خیلی موذی داشتم همین طور بود هیچ وقت رک حرف نمیزد و تمام خواسته هاش رو با رفتارش تفهیم میکرد منم کامل گذاشتمش کنار.