2777
2789

عایا تواون بچه ایی شدی که مادرت رویاشو داشت؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ رویایی ؟ من همیشه به مامانم یه رویا بگو از خودت اون اصلا نمیدونه زندگی چیه 

من چجوری باید میبودم؟من تا جایی ک تونستم خوب بودم

هنرمندتونم:)

موافقم ولی بالاخره خیلی آدم میخواد سنگدل باشه ک حتی یه استوری هم نزاره ک اونم از ته دلش نیست فقد ظاهره!

You can’t stop me lovin’ myself_شاعر و نقاش🥺🌙🌕-مراقب خودت باش توت فرنگیم🥺🍓A_
چ رویایی ؟ من همیشه به مامانم یه رویا بگو از خودت اون اصلا نمیدونه زندگی چیه من چجوری باید میبودم؟من ...

به هرحال رابطه دو طرفه است

هررابطه ایی

مادرتم مطمئنا فکر میکنه بهترینه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
موافقم ولی بالاخره خیلی آدم میخواد سنگدل باشه ک حتی یه استوری هم نزاره ک اونم از ته دلش نیست فقد ظاه ...

چ ربطی ب استوری داره 😂منی ک هیچیو استوری نمیکنم😁 کلا از استوری خوشم نمیاد

چ ربطی ب استوری داره 😂منی ک هیچیو استوری نمیکنم😁 کلا از استوری خوشم نمیاد

این فرق داره بعضیا کلا استوری نمیزارن بعضیا هم بر عکس 

اره من سنگدلم

نارحت نشو گلم بالاخره اونم مادره هرچی بوده مطمئن باش از ته دلش دوستت داشته پس یه استوری هم در مقابل قلب مهربون مامانت چیزی نیست