2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم و برادرشوهرام برام طلا خریدن روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 87 پست
خب چه فایده نمیتونم از خونه بیرونشون کنم نصف ساختمون برای منه ولی اینا توش زندگی میکنن بدون اجاره

ازت ترس دارن 

و نگرانی دارن که میخوان بیان چاپلوسی کنن واست..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش جای طرفم میزاشتین خودتون رو شما بخیل نباش

وااا میگم کادو برات اوردن ناشکری نکن

توهمین چندروز چه قدرتاپیک بود از کسایی که حتی از شوهرشون کادو نگرفته بودن

حالااگر کم یا زیاد دارن جبران محبت میکنن پذیرا باشید نه اینکه ناشکری کنید

حرف من کجاش بخیل بودن داشت!؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

هرچی باشه حداقل احترام یا چاپلوسی هرچی میخوای اسمشو بزاری بزار ولی برات طلا گرفتن اونم طلای به این گرونی از زندگیتون خبر ندارم ولی بعضیا هستن هرچیم بهشون بدی باز انگار نه انگار حتی تشکر ساده هم نمیکنن بنظرم خیلی داری سختش میکنی یکم دلتو بزرگتر کن توهم باشون رابطه خوبی داشته باش چه اشکالی داره

فکر کردی حالا ایشون داره راست میگه یا شوهرش که بازم به قول خودش همه چیش به نام ایشونه خرج همه رو مید ...

جهت اطلاعت چهار واحد خونست که دوتاش مهر من و قولنامه اش هم نوشته شده ما کلا رسممونه جهت اطلاعت حالا تو یکیش خواهرش میشینه یکیش برادرش😏