2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم و برادرشوهرام برام طلا خریدن روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 87 پست
فعلا همه چی به اسم منه منم بخام نمیزارم و قورتشم میدم مال خودمه دلم نمیخاد به کسی بدم

شوهری که همه چیش به اسم زنش باشه از اول هیچی نداشته زیاد خوشحال نباش 

🤣🤣🤣

حالا منو نخور شوخی میکنم ی جورایی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برن رو پای خودشون به ایستن نه محبت میخام نه چیزی

چه بخیلی

خدایی بعضی ها خیلی ناشکرن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
فعلا همه چی به اسم منه منم بخام نمیزارم و قورتشم میدم مال خودمه دلم نمیخاد به کسی بدم

چقد خوب خوش به حالت

من مامان بدبختم مجرد بود با پول کارگری طلا گذاشت واسه خودش پدرم ازش برد تا الان بهش پس نداد هیچی هم به اسم مادرم نیس، پدرم من و عزیزانم رو فدای خواهر و برادراش و بچهای خواهر و برادراش کرده

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
شوهری که همه چیش به اسم زنش باشه از اول هیچی نداشته زیاد خوشحال نباش 🤣🤣🤣حالا منو نخور شوخی میکنم ...

فک کنم از اون خواهرشوهرای بکنی الان زورت اومده برو کار کن دستت تو جیب خودت باشه😂

چقد خوب خوش به حالتمن مامان بدبختم مجرد بود با پول کارگری طلا گذاشت واسه خودش پدرم ازش برد تا الان ب ...

خب چه فایده نمیتونم از خونه بیرونشون کنم نصف ساختمون برای منه ولی اینا توش زندگی میکنن بدون اجاره 

پولتو نده عقلت کمه برای خودت خرج کن و بس

پولمو نميدم

منظورم پول شوهرمه

مادرش توقع داره شوهرم به خواهرش كه ٤ تا بچه داره هم كمك كنه

خوب ٤ تا رو چجوري زاييده ،،،؟؟ از كي حامله شده ؟؟ خرجشو بره از همونا بگيره

معلوم نيست مجرد بوده چقد ازش كندن

الانم مامانش پول ميگيره ولي از من قايم ميكنن

چه بخیلیخدایی بعضی ها خیلی ناشکرن

کاش جای طرفم میزاشتین خودتون رو 

شما بخیل نباش 

تبریک

1