2777
2789
عنوان

مهریه تروخدا نامزدیم بهم خورد

1531 بازدید | 110 پست

تازه یکماه که نامزد کردم و قرار بود این ماه عقد كنیم

شوهرم پسرداییمه

قراربود۴۰۰تا سکه مهرم باشه۱۵مثقال طلا

گفتن ک نصف طلاهارو موقع عقد بهم میدن

نصف دیگه شونم موقع ک هنوز عقدیم(ینی قبل عروسی)

دو سه روز پیش نامردم گف خسته شدم از بس رفتم و اومدم نمیتونم هر هفته بیام دوباره برگردم(خودمون خوزستانیم شغلش تهرانه)

بیا بجای طلا و عروسی خونه بگیریم تهران بمونیم منم مجبور نباشم ازت دور بمونم و خونه هم داشته باشیم

جوابی بهش ندادم

تا دیشب اومد خونمون گف مشورت بگیرم 

با پدرم حرف زد بابام قبول نکرد

بابام گفتش برا دخترم میخوام عروسی بگیرم و طلا پشتوانه یه زنه

یا اگه نمیخوای طلاهاش بگیری باید به اندازه پول طلاهاش نصف خونه رو به نامش بزنی(حقیقتا خودمم با این خرف بابام موافقم چون اگ خونه بگیره دیگه پولی تو دست بالش نمیمونه ک بخواد بعد عروسی طلا بگیره و در اصل طلاییم گیرم نمیاد)

به اسرار من ک عروسی نمیخوام اینا بابام قبول کرد ماه عسل بریم ولی براط طلا رو حرفشه

صبحم داییم زنگ زد ک فلانی(اسم نامزدم)گناه داره مسیرش زیاده خسته شده

ماه اینده براتون مراسم عقد خوبی میگیرم بجاش عروسی دیگ نمیخواد

من قبول کردم

دوباره برا طلا گف ک گفتمش با بابام صحبت کنن

قراره شب بیان

الانم بابام باهام حرف زد گفت که خونه بزنه به نامت بهتره احساسی عمل نکن...

میگه برا عروسیم دست زیرگرفتی نمیخوام الکی الکی دخترمو بهشون بدم

الان بنظرتون چیکار کنم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق کاملا با پدرته اصلا احساسی رفتار نکن الان جفتتون داغین فردای روزگار وقتی واقعیت زندگی رو شد برات متوجه میشی که باید سفت و سخت تر میگرفتی و حتما رو حرفی که میزنی وایسا واگرنه نامزدت سعی میکنه با حرف نرمت کنه

۴۰۰تا؟چه کنه پسر داییت گل من؟😁🤷🏻‍♀️طلا بسازه؟ترشح کنه؟چطور؟

نه اون ک مهریه اس

اما۱۵مثقال طلارو قرار بود نصفش الان بده 

الان میگه بجاش خونه بگیرم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

حق با پدرته بذار اون کار رو دست بگیره و حتما هم قبل عقد خونه رو بخره سر عقد توی قباله بنویسن ۳ دانگ از فلان خونه فلان جا مهریه ت هست که نزنه زیرش 

عروسی هم بگیر چرا نگیری ، که دو روز دیگه بهت بگن بابات خسته شده بود ازت واست ارزش قائل نبودن عروسی نگرفتن

اصلا بدون عروسی نرو ، به هیچکس هم جز پدرت اجازه دخالت نده 

۴۰۰تا؟چه کنه پسر داییت گل من؟😁🤷🏻‍♀️طلا بسازه؟ترشح کنه؟چطور؟

نه اون مهریه س قرار بود ۱۵ مثقال رو بگیره اون طی دو مرحله اونن نمیده  عروسی هم نمیگیرن قراره عقد بگیرن 

عوضش میخواد خونه بخره بابای اسی میگه نصفشو بزنه به نان اسی ک بنظرم درست میگه 

وای ینی عقدو پولشو خانواده داماد میده؟ بنظرم خوبه بشرطی که تو تالار باشه و اینکه از حقوقت کوتاه نیا ...

اره خانواده داماد ولی بجاش عروسی نگیرم

بعدم میگن طلا نگیر بجاش خونه بخریم

۴۰۰سکه خیلی زیاده ولی خوب خونه رواگه به نام بزنه عالیه به نطرم نه هونقدرسخت بگیر طرف منصرف بشه ونه اونقدر شل که خودت بی ارزش بشی یه عقد خوب وعالی بگیر تودلت نمونه وطلاهم به اندازه بگیر ماتومهرمون طلانبودولی یه ۶۰و۷۰گرم طلاگرفیتم البته اون موقع ارزونی بود ولی خوب درحدعرف بگیردیگه زیادی خوش خوشانشون نشه که نه چک زدیم نه چونه عروس اومد توخونه همه چی روهم بنداز گردن بابات این طوری ازشماهم دل چرکین نمیشن که بگن پولکی هستی قبلش بابابات هماهنگ باش

حق با پدرته اگه قراره با پول عروسی خونه بخره باید اندازه همون پول عروسی دونگ خونه به اسمت بزنه 

تو خودتو درگیر نکن پسرداییتم چیزی گفت بگو نگران نباش بزرگترامون حلش میکنن خودت مستقیم آره یا نه نگو 

پدرت مشخصه مرد عاقلیه