2777
2789
عنوان

مهریه تروخدا نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 110 پست
اره خانواده داماد ولی بجاش عروسی نگیرمبعدم میگن طلا نگیر بجاش خونه بخریم

خونه رو به اسم تو میکنه؟؟ 

نو این شرایط بذار بزرگترا حرف بزنن تو خودتو وارد دعوا نکن بگی اره پدرم راست میگه باید پول بدی  و ...

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حق با بابات هست از ارزش هات کم نکن ینی چی عروسی نمیخوام 

حداقل به اندازه هزینه عروسی برات طلا بگیرن یا همون خونه رو بزنه به نامت

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بنظرم باباتون حرف درستی میزنه اینکه اوناهم گفتن ی عقد خوب میگیرن و بجای عروسی برین ماه عسل خوبه بجاش خیالتون از خونه راحت میشه باارزش تره و اینکه واقعا عقد بودن و دور بودن خیلی سخته من تجربشو دارم. اما جای طلاهایی ک میخواستن بدن به همون اندازه خونه بزنن ب نامتون اینو بنظرم منطقیه بازم نظر خودتون مهم تره

حق با پدرته بذار اون کار رو دست بگیره و حتما هم قبل عقد خونه رو بخره سر عقد توی قباله بنویسن ۳ دانگ ...

اره بابامم میگه نمیخوام همین جور دخترمو بهشون بدم

برا عروسیم میدونم اگه بگیرم اول زندگی زیرش میمونیم

نمیتونیم خونه بگیریم

ازطرفی دلم برا نامزدم میسوزه همش باید تهران باشه سه روز مرخصی میاد اونم یکروزس تو راهه

اعصابش بهم ریخته 

الانم ک گفتمش بابام اینو گفته خودش میگه مشکلی نداره عروسی میگیره فقط بریم کرایه

کرایه هم ک بریم بازم کلی از حقوقش میره

اگ خونه بگیریم بهتره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

قیمت طلت احیانا دستت یانه؟!خودتونم برا عروستون انقد شرط میزارید.بقران همین خانواده های مثل شما جونا از ازدواج زده میکنن چخبرتونه بابا.بقران زندگی بخواد دورازحون ازهم بپاشه با کامیون طلا بهت بذن جواب دل شکستت نمیشه زندگیم بخواد به سرانجام برسه با مستاجری و یه حقوق کارمندی میرسه به اینچیزا نیست

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

اگه میتونی و موافقت میکنن ، 

به جای ۴۰۰ تا سکه حق وکالت طلاق با حق توکیل به غیر و سلب حق تجدیدنظر و فرجام و اعتراض رو ازش بگیر 

و حق خروج از کشور و اخذ و تمدید پاسپورت بدون نیاز به اجازه مجدد 

حق اشتغال و تحصیل و حضانت فرزندان رو درخواست کن 

و اون ۱۵ مثقال طلا رو نگیر و فقط به عنوان مهریه اینمقدار طلا با خونه رو بذار 

ولی اون مواردی که گفتم حتما بگید وکیل تنظیم کنه و در قباله ازدواج هم قید بشه هم وکالت بلاعزل هم سند ازدواج ثبت بشه