2777
2789
عنوان

چطور برا پسری که کار نداره زن میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 86 پست
اون دختر بدبخت که میگی الان بری پیشش حس پادشاهی داره ببین ۷۰ درصد دخترا فقط میخوان شوهر کنن مردم بگن ...

خب اخه آدم فقط شوهر کنه که بگم شوهر کردم؟ 

زندگی مشترک که فقط اون یه شب عروسی و بعل و بوس و ولنتاین نیست که 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس بهتره ازدواج نکنن با این حساب..چون ارزشی نداره

همه که بی پول نیستن همه دارن کار مکنن اون دختر و پسری که کار میکنه درک مکنه اما اونی که کار نمکنه و نشسته خونه و دستور میده حق توقع بالا داشتن نداره

پدرشوهر من وضع مالی خیلی خوبی داره از هر لحاظ میتونست بچه هاش رو ساپورت کنه . ولی شوهر من از ۱۶ سالگی خودش کار کرده . ما یک سال و خورده ای دوست بودیم منتظر موندیم ک خونه تکمیل بشه بعد پا پیش بذاره با این ک پدرش ب راحتی آب خوردن میتونست تو کمتر از یک ماه خونه رو تکمیل کنه . اول ازهمه تقصیر اون پدره ک پسرش تا ۲۹ سالگی علاف و‌بیکاره خرجشم میده . از خونه بندازمش بیرون یه فکری ب حال خودش میکنه . تازه زن گرفتن براش جالبه !

همه که بی پول نیستن همه دارن کار مکنن اون دختر و پسری که کار میکنه درک مکنه اما اونی که کار نمکنه و ...

خب دوست من شما گفتی هر دوش با هم نمیشه

بعد میگی کار میکنن پول در میارن

خب اگه پول هست درک هم هست که دیگه مشکلی نیست!

FREEDOM...🌱🤌🤍
پدرشوهر من وضع مالی خیلی خوبی داره از هر لحاظ میتونست بچه هاش رو ساپورت کنه . ولی شوهر من از ۱۶ سالگ ...

دقیقا همینه 

پدر مادر باید بچه رو مستقل بار بیارن 

شوهر منم مثله شوهر شما از ۱۸سالگی کار کرده ، با وجودی که پدر شوهرم وصع مالی خویه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
خب اخه آدم فقط شوهر کنه که بگم شوهر کردم؟ زندگی مشترک که فقط اون یه شب عروسی و بعل و بوس و ولنتاین ن ...

خیلیا اینا براشون مهم نیست اول میگن شوهر کنیم بعد خدا بزرگه بعدم بدبخت میشن طلاق میگیرن میگن خدا ما رو بدبخت کرد قسمت ما این بود 

اون دختر بدبخت که میگی الان بری پیشش حس پادشاهی داره ببین ۷۰ درصد دخترا فقط میخوان شوهر کنن مردم بگن ...

این حرفتو واقعا قبول دارم

همینجا کم تاپیک نمی زنند که دلم شوهر میخواد هر چی باشه مهم نیست. یا دختر با سن کم از بی خاستگاری و فقط شوهر کردن به پسر سن بالا جواب مثبت میده

ارتقا شخصیت و زندگی فردی و بالا بردن لول اینا باعث میشه آدمای هم سطحمون جذب کنیم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...