2777
2789
عنوان

چطور برا پسری که کار نداره زن میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 86 پست
یکیم که میخاد زن بگیره و بهش دادن اینقدر نفوس بزنید تا بپره ، مگه تشکیل زندگی با پوله باید طرف به بل ...

تشکیل زندگی با باد هواس؟ 

من دیگه حرفی برای گفتن ندارم 

بعدم تاپیک میزنن فلان و بهمان و طلاق و کتک و.... 

کی گفت پولدارا هرزه ان؟ 

چرا از اینور بوم میفتین

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خرج که داره اما قرار نیس که همون اول همه پولدار باشن باید زحمت کشید و صبر کرد البته اگه پسره مامانی ...

نمیگم پولدار ، حداقل الان پسری که میخواد زن بگیره باید یدونه یه زندگی معمولی رو بچرخونه 

غیر این واقعا معنی ندارع

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
یکیم که میخاد زن بگیره و بهش دادن اینقدر نفوس بزنید تا بپره ، مگه تشکیل زندگی با پوله باید طرف به بل ...

اقا سنش بالاس حدودا سی سالشه کم سن نیست! عرضه مستقل شدن نداره بیکاره اینا تو زندگی مشترک میشه معضل 

الان دخترای ۲۰ به بالا هم به فکر مستقل شدنن و شاغلن بعد ی پسر بخواد وابسته خانواده باشه تکلیف زندگیش از الان مشخصه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

تشکیل زندگی با باد هواس؟ من دیگه حرفی برای گفتن ندارم بعدم تاپیک میزنن فلان و بهمان و طلاق و کتک و.. ...

امار نشون میده همه دنبال دختر بازین و دختراهم اونارو واسه تیغیدن میخوان و بالعکس

شرط میبندم یه ماه بعد ازدواجم بچه دار میشن

100 درصد 

پوفففف🤕

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

امار نشون میده همه دنبال دختر بازین و دختراهم اونارو واسه تیغیدن میخوان و بالعکس

الله اکبر😐🤦‍♀️

نمیگم پولدار ، حداقل الان پسری که میخواد زن بگیره باید یدونه یه زندگی معمولی رو بچرخونه غیر این واقع ...

من نمیگم کسی که ۱۰ تومن درامدشه بره زن بگیره یه همچین ادمی باید بره زن شاغل بگیره ، ولی خب اینکه طرف الان بیکاره باید دید گذشتش چیبوده و الان هدفش چیه و شرایطش نمیشه زود قضاوت کرد 

چندماه پیشم برای من یه خواستگار بی کار بی خونه و ماشین اومد

درجا ردش کردم البته معایب دیگه هم داشت از جمله قیافه و تیپ افتضاح

مامانش فقط پز دانشگاه پسرش رو میداد

هی میگفت پسر من دانشگاه بهشتی درس خونده

خب مبارک خودش باشه. دانشگاه پسر تو قراره چه نقشی تو زندگی مشترک ایفا کنه اخه؟ 😂

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اون دختر بدبخت که میگی الان بری پیشش حس پادشاهی داره ببین ۷۰ درصد دخترا فقط میخوان شوهر کنن مردم بگن فلانی شوهر کرد مجرد موندن برذشون عاره انگار حالا هر چی شد شد کوفت درد مرض فقط شوهر باشه اینا رفتن خواستگاری اونا چرا بله دادن یکطرفه به داستان نگاه نکن 

اقا سنش بالاس حدودا سی سالشه کم سن نیست! عرضه مستقل شدن نداره بیکاره اینا تو زندگی مشترک میشه معضل ا ...

خب منم همینو میگم طرف از الان باید کار کنه بعضی پسرا پرنسسن خرجشونو خانواده میده و سنشونم بالاس و برعکس بعضیاشون خودشون کار مکنن و سنشون بالاس طرف باید فرق بین این دوتارو بفهمه