2777
2789
عنوان

چطور برا پسری که کار نداره زن میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 86 پست

کل ماجرا چیه 

شاید دختر هم جهاز نداره 

ما نمیدونیم 

ی فامیل ما همینجوری ازدواج کردن دختر هیچی نداشت پدر و مادرش جدا شده بودن جهازم نداشت ی خواهر معلول داره 

پسره همه خرجهای رو بابای پسره داد زیر پرو بال بچشو گرفت الان پسره خودش درآمد و شغل داره دوتا بچم دارن

بلانسبت بعضی دخترها شوهر کردن براشون مهم هست ک جلوی دوستان و بقیه بگن ماهم اذواج کردیم بعد ک ب زندگی و زیر یک سقف رسیدن می فهمن ک چه کار اشتباهی کردن و جدا میشن منم داداشم کادر درمانه نه خانه داره نه ماشین رفته توی ۲۹ میگم بیا اذواج کن میگه هرگز چرا دختر مردمو بدلخت کنم داداش دیگم وقتی ب همه جا رسید داماد شود الانم خداروشکر حسابی خوشبختن هم عاقل بود هم با عشق بود هم مادیات داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی گفته کسی که پولداره درک هم داره اصن دزک و شعور و فرهنگ ربطی به بی پولی یا پولداری نداره ، زن های ...

منظورم این نبودا!!

گفتم اگه پول هست ، درک هم هست پس برن پی زندگیشون دیگه مگه جز این دو فاکتور چی مهمه..

FREEDOM...🌱🤌🤍

من ی خاله دارم ک بمن شیر داده پسرش۲۳سالشه و داداشم محسوب میشه نه سربازی رفته نه سرکار میره شب میره پیش دوستاش تا صبح بعد نصف شب یا صبح میاد میخابه تا ساعت ۵عصر فردا😞هرکی منو میبینه میگه چرا داداشتو زن نمیدید؟!گفتم وقتی ن کارداره نه احساس مسولیت دختر مردم رو بدبخت کنیم؟!خیلی خالمو حرص میده ازدستش پریشب تا مرز سکته رفت رسوندنش بیمارستان🥺چطوری پسرشو تغییر بدیم؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
شاید یه مشکلاتی داشته و الان میخواد مستقل بشه باید کمکش کرد ، البته اگه نابالغه و بچس که نباید زنش ش ...

تا مستقل نشده و مشکلاتش حل نشده نباید زن بگیره...حالا مشکلاتشون صدبرابر بدتر میشه چند تا بچه هم میارن بدبخت میکنن

من ی خاله دارم ک بمن شیر داده پسرش۲۳سالشه و داداشم محسوب میشه نه سربازی رفته نه سرکار میره شب میره پ ...

ای بابا 

اینجور پسرارو نباید بهشون پول و ماشنی بدی تا حالشون گرفته شه 

اگه پدر مادرا به بچه هاشون انقد رو ندن اینطوری نمیشه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ای بابا اینجور پسرارو نباید بهشون پول و ماشنی بدی تا حالشون گرفته شه اگه پدر مادرا به بچه هاشون انقد ...

داد و بیداد میکنه یا تهدید میکنه خودمو میکشم خالم بعد۱۲سال نذر ونیاز و دوا دکتر مادرشد ک نتیجش شد این

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
تا مستقل نشده و مشکلاتش حل نشده نباید زن بگیره...حالا مشکلاتشون صدبرابر بدتر میشه چند تا بچه هم میار ...

تو این مملکت مشکلات همیشه یکی حل میشه بعدی میاد، بچه هم بعد چند سال که ثبات مالی پیش اومد و قرض و قوله تموم شد دیگه ادم وقتی تحت فشاره یا از یکی خوشش میاد چشش بسته میشه