2777
2789
درسته ولی تنهایی کشنده ست.... 😔(میشه برا دل شکسته ام دعا کنید😔)

امضات💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

تورو خدا اشتباه منو تکرار نکن منم خواهر بزرگتر داشتم به خاطر اون وایستادم الان پشیمونم با خوبی بهش بگو قصد ازدواج داری ،ناراحت هم اگه شد بشه، بهتراز اینه دو روز دیگه مثل من پشیمون بشی

صبح زندگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتش کنه.عمه مامانم میگفت.دخنری که ازدواج نکرده.شوهرش یا سربازه یا زن داره

🙁💔🥲😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
۲۴ سالمه

امضات💚🤲🏻

بچه ها..ماه رجب نزدیکه..اعتکاف مساجد فراموش نشه..شب اخر اعتکاف رحلت حضرت زینبه فکر کنم..دو رکعت نماز ...

اگر کسی نتونه اعتکاف بره میتونه این نماز رو خونه بخونه؟

میشه به جای یکی دیگه خوند؟

خودم مجردم میفهمم چی میگی ولی با ازدواج جایگاه بدست بیاری همونطوریم از دست میره.کم ندیدیم خانمِ آقای ...

خوب عزیزم مشکل همینجاست خانواده متحجر من میگفتن دختر فقط باید ازدواج کنه. در غیر اینصورت بتمرگه تو خونه نه درس نه شغل. نزاشتن پیشرفت کنم. من عاشق درس و پیشرفت بودم. 

اما بزور اونم تو سن بالا لیسانس گرفتم. دیگه با تهدید و کتک نزاشتن برم ادامه بدم. 

نابود ودافسردم کردن. موفق شدن تو کارشون.

این تجرد و شایستگی برای همه نیست. امثال من قربانی تفکرات غلط شدیم رفت‌ 

اگر کسی نتونه اعتکاف بره میتونه این نماز رو خونه بخونه؟میشه به جای یکی دیگه خوند؟

روزه بگیر.ولی شب ها برو مساجدی که اعتکاف برگزار میکنن باهاشون نماز مغرب وعشارا بخون.نماز حضرت زینب هم بخون

کنیز فاطمه ام....
چه عجیب🤔ما اینجوری نیستیم هم آقا هم خانم مجرد داریم تو خانواده...مث بقیه ان.

ولی شهر کوچیک و فامیل من تموم سربلندی و موفقیت رو فقط تو ازدواج میدونن. 

بخدا قسم طرف دانشمند ناسا باشه. میگن چه فایده به چه درد میخوره ازدواج نکرد ...

اما اگه طرف یه شوهر معتاد و عیاش داشته باشه مستاجر باشه هروز و شب کتک بخوره . میگن در عوض شوهر کرده سر بلند شده. 

خدا مرگ بده به این تفکرات