بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی حتما حتما حتما چون جلو بچهای دیگه تولد میگیری براش باید برای همکلاسیشان یکی یه کادو کوچولوی بگیری یه وقت دل یه کودومشون بسوزه اهشون زندگیتو بگیره .
اگه میخواین دخترتون تو جمع دوستاش شاد باشه خوبه ولی خیلی تجملاتی نباشه بهتره
اون موقع منم مهد میرفتم یه سری بچه ها با عشوه و هزاران ادا اصول تولد میگرفتن ، بیشتر اینکارا شبیه جلب توجهه و یه سریا فقط میخوان دارایی و تو رفاه بودن بچه هاشون رو نشون بدن و به رخ بکشن بلانسبت شما
وای خدا انقد دوس دارم ببین به تعداد بچه ها بادکنک ببر خوراکی هارو هم تزئین کن به ماماناشون یا مربیا بگو رو صورتشون نقاشی کنن اینجور جاها باید ساده بگیری خود فضاش قشنگه چیز زیادی نمیخاد کادو رو هم اونجا بهش نده
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
سلام تولدشون مبارک🌹 بله. وسایل تزئینی تم تولد، بادکنک و وسایل مورد نیاز رو روز قبل تحویل مهد دادیم خودشون کارهای تزئینات رو کاملا انجام دادند. برای تولد کیک، ژله، پوفیلا، ساندویچ و دوغ به تعداد گفته شده آماده کردیم برای بچه ها هم کتاب رنگ آمیزی به تعداد گفته شده هدیه داده شد فیلم برداری، عکاسی و پذیرایی هم با کادر محترم مهد بود