2777
2789

اینکه بعد از جدایی خانمه تلاش کنه درس بخونه کار بگیره به جایی برسه و درگیر کار و شغلش باشه حرص آقارو در میاره یا جای خوبی ازدواج کنه و عاشقانه با کرد دیگه ای زندگی کنه

میدونم جفتش ولی کدوم بیشتر

برای خانمی که جدا شده چیکار کنه بهتره؟

بنظرم بیشترین چیز ساینا مهریه اس 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم خانمیکه جدا میشه 

دیگه نباید دنبال حرص دادن مرد حذف شده از زندگیش باشه

اگر نظر اون شخص براش مهم بود کلا نباید جدا میشد

هرکار میکنی برای خودت بکن نه برای کسی

فراموشش کن بزار جا برای آدمهای بهتر تو سرنوشتت بازشه

خوشگل شدن+ مستقل شدن + پیشرفت کردن+ اینکه نشون بدی عین خیالت نیست و چقدر خوشحالی و نشونش بدی چیو از ...

برای مردها اصلا مهم نیست

وقتی یکی رو طلاق میدن دیگه اون شخص از دایره توجهشون حذف میشه

مگر گهگداری از رو کنجکاوی پیگیر شن

اونم زیاد براشون نهم نیست

واقعا شاغل شدن تو ازدواج موثره؟

بله عزیزم

الان کسایی که باسوادن و کارمند بیشترشون هم خانم کارمندو باسواد میخواد

جدا ازین تو که شاغل بشی پول داشته باشی بیشتر به خودت میرسی خوشگل میشی انرژیت بالا تره

و اینا باعث میشه یکی رو جذب کنی که اونم همچین فرکانسی داشته باشه

الان تو خودت کارمند باشی با بیکار ازدواج میکنی؟

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
برای مردها اصلا مهم نیستوقتی یکی رو طلاق میدن دیگه اون شخص از دایره توجهشون حذف میشهمگر گهگداری از ر ...

واقعا مهمه 

تا دلت بخواد اطرافم دیدم

طرف بعد طلاق و جدایی همش میخواد ببینه زنه چیکار میکنه و خیلیم حرصی میشن ببینن چقدر خوب شده و اینا