2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 108 پست
اره خیلی خیانت

مسئله اینه من دوسش ندارم و یه جورایی دیگه ازش سیر شدم .دلم میخواد اصلا نباشع .باور میکنی بعضی وقتا که میره مسافرت کاری همش میگم کاش برنگرده اونقد که وقتی نیست ارامش دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این تاپیک کاری ندارم برای مهریه منظورمه از چند تا وکیل کار بلد مشورت بگیر بعضی وکیلا گمراهت میکنن

دوتاشون که میگن برو توقیف دربیار و ملک و ماشیناشو توقیف کن ، مهریتو بردار ولی احتمال خیلی زیاد وکیل بگیرم خودش اینکارارو انجام بده من نه علمشو دارم نه وقتشو

دوتاشون که میگن برو توقیف دربیار و ملک و ماشیناشو توقیف کن ، مهریتو بردار ولی احتمال خیلی زیاد وکیل ...

اره باید وکیل بگیری اما حتما پرس و جو کن و یه وکیل خبره و کار بلد بگیر که بتونه کاری برات بکنه  

ببین باید با خودت سبک سنگین کنی ببینی کدوم طرف به صلاحته ،الان من خودمم موندم ولی بنظرم طلاق برام به ...

منم پشیمون میشم خیلیم پشیمون میشم 

خدابهت کمک کنه قشنگم انشالله بهترین تصمیموبگیری 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم من از دوستان صمیمیم جدا شد. بعد جدایی افسردگی شدید گرفت. مدام مشاوره و قرصهای اعصاب. گفت پشیمونم چون میتونستم بمونم و زندگیم رو بسازم شوهرم نه معتاد بود نه خائن نه دست بزن داشت. 

استارتر عزیز، حس میکنم مشکل شماهم خیلی جدی نیست منم دوست ندارم پیتزا بخوریم ولی همسرم بشدت پیتزا دوست داره و من میگم ضرر داره میگه حرفت درسته و نمیخریم. همسرمنم پی اس 4 بازی میکنه و اتفاقا همیشه میگه ماساژم بده و من بخاطر زحماتی که میکشه حتی یک لقمه غذایی که تهیه میکنه، منم با علاقه اینکارو میکنم. 

اگر مشکلاتتون در همبن حده جدا نشین این مسائلی که گفتین خیلی مسائل بزرگی نیست عزیزم،

یعنی خواستگارات دخترتوقبول نمیکنن

بله

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
عزیزم من از دوستان صمیمیم جدا شد. بعد جدایی افسردگی شدید گرفت. مدام مشاوره و قرصهای اعصاب. گفت پشیمو ...

سلام عزیزم ، از صحبتاتون اینو برداشت کردم که بینتون عشق وجود داره ، متاسفانه من همچین عشقی به همسرم ندارم ، بعضی از مسائلو هم نمیشه نوشت اما ادمو جون به لب میکنن.من دیشب با همسرم حرف زدم احساس میکردم شاید قانع بشم ولی نشد.

مرسی عزیز دلم ، ایشالا که زندگیامون به روال میفته .بهترینا نصیبت باشه مهربون

انشالله عزیزم ❤

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

سلام عزیزم ، از صحبتاتون اینو برداشت کردم که بینتون عشق وجود داره ، متاسفانه من همچین عشقی به همسرم ...

عزیزدلم من بد تایپ کردم، دوست صمیمیم از همسرش جدا شد ببخشید اگر منظورمو کامل نرسونذم ♥️

آره ازدواج کردم.. نه شوهرم با بچم مشکلی نداره پسرم باباش رو نه نمیبینه

پسرمنم باباشو نمیبینه شرط خودم بوده درمقابل نگرفتن مهریه ونفقه چون معتاد کفتم برای پسرم خوب نیست باهاش درارتباط باشه تازه دوماهه جداشدم پرسیدم گفتم اگه ی وقت قسمت بودازدواج کردم ببینم اصلا مرد دیگه میتونه بچه کسی رو دوست داشته باشه ببخشید زیادسوال میکنم همسرتم قبلا ازدواج گرده بود چطوری آشنا شدید من سرکاراینا نمیرم همش خونه ام به نظرم بریم تو اجتماع انتخاب برامون راحت تر میشه اینطورنیست؟