2777
2789
عنوان

بخاطر چیه ک بهم میریزم 🫤

248 بازدید | 17 پست

توی پنجشنبه جمعه یا روزایی ک نمیرم مدرسه اوکیم ولی روزایی ک مدرسه هست مخصوصا این روزا ک باید خییییلی بخونم در این حد بهم میریزم ک دیگه حتی نمیتونم یه مسواک بزنم میزمو مرتب کنم کیفمو مرتب کنم هر روز صبح با استرس میرم ظهر مث سگ خسته برمی‌گردم خونه بعدشم ک میخونم 

چرا خب کلا زندگیم مختل میشه😐🥳

You can’t stop me lovin’ myself_شاعر و نقاش🥺🌙🌕-مراقب خودت باش توت فرنگیم🥺🍓A_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با استرس میری چرا؟ خب درس بخونی که با استرس نمیری

درس میخونم ولی خب حجم درسا خیلی بالاست مخصوصا برا ما ک هماهنگه واقعا آدم بهم می‌ریزه 

درس میخونم ولی خب حجم درسا خیلی بالاست مخصوصا برا ما ک هماهنگه واقعا آدم بهم می‌ریزه

مهم نیست تو اگه می‌خونی پس یعنی استرس بیخودی به خودت وارد میکنی هیچی اونقدر مهم نیست که استرس بگیری هر روز، اونم تازه مدرسه، شاید زیاد فکر و خیال میکنی، ریلکس باش، آرامش درون🗿😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
مهم نیست تو اگه می‌خونی پس یعنی استرس بیخودی به خودت وارد میکنی هیچی اونقدر مهم نیست که استرس بگیری ...

نمیشع بمولا از یه طرف تلاش میکنم از طرف دیگه به همه درسا نمی‌رسم از طرف دیگه هم بخاطر اینکه اینطوری بهم میریزم خیلی بقیع و مخصوصا مامانمو نگران میکنم 

کلا همچی ریده شده توش یونو؟😭🤝😂

زمان ما این نیم ساعت تایپ تو فقط، زمان بسیار مهم و حیاتی بود که تلف شده بود.تو اصلا درس نمیخونی

خیلی بد تایپ کردی خودت بخونش یبار 

من درس نمیخونم؟!؟!؟!؟

نمیشع بمولا از یه طرف تلاش میکنم از طرف دیگه به همه درسا نمی‌رسم از طرف دیگه هم بخاطر اینکه اینطوری ...

خب باید دلیلی باشه دیگه استرس بگیری، درسم که میخونی، هیچکس کامل نیست همینکه می‌خونی کافیه، استرس بیخودی فقط باعث عدم تمرکز میشه اینطوری بدتر گند میزنه آدم⁦(⁠ ⁠ꈨຶ⁠ ⁠˙̫̮⁠ ⁠ꈨຶ⁠ ⁠)⁩😂

اینر پیس🏂🏻😂

حالا جدا از شوخی سعی کن روش کار کنی، بعد میبینی الکی بوده همش

خب باید دلیلی باشه دیگه استرس بگیری، درسم که میخونی، هیچکس کامل نیست همینکه می‌خونی کافیه، استرس بیخ ...

مرسی قشنگم از راهنماییت🥹✨

زمان ما این نیم ساعت تایپ تو فقط، زمان بسیار مهم و حیاتی بود که تلف شده بود.تو اصلا درس نمیخونی

ما از اونایی هستی که که معتقدیم هر آدمی باید حرف خودشو بزنه، پس نیم ساعت کاری نمیکنه جانم🗿

کنار درس باید تفریح کوچیکی هم باشه دیگه، البته منظورم این سایت نیست، کلا میگم