2777
2789
عنوان

می‌خوام برم دکتر برای شقاق مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 30 پست

منم دارم خجالت میکشم😂عکسش رو گرفتم اونو نشون دکتر بدم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این بیماری رایچ هست زن و مرد هم ندارد زدگی روده بزرگ بر اثر کشش التهابی صورت میگیره اگه به خاطر خجالت نری بدتر میشه پیش دکتر متخصص جراح برو تا مشکلت برطرف بشه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
من پزشکیم و همین امروز مریض این مدلی داشتم اصلا همچین فکری نمیکنیم دلیلش زور زدن زیاد ویبوست دائمی ه ...

ممکنه با دارو خوب بشم و عمل نشم

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
ممکنه با دارو خوب بشم و عمل نشم

گرید آخر باشی نه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اشتباهت همینجاسمن تجربه زیاد دارم جراح عمومی میزنه خرابت میکنه بدترباید بری پیش فکق تخصص روده و رکتو ...

اتفاقا این دکتر خیلی ماهره .....هر کی رفته پیشش خوب خوب شده....

من سه ماهه اینطوری شدم ...ممکنه تو این سه ماهه خیلی شدید شده باشه

فکر نکنم چون من خیلی ساله درگیرم این پماد رو بزن عاليه درد و خارشش کم میشه

فکر نکنم چون من خیلی ساله درگیرم این پماد رو بزن عاليه درد و خارشش کم میشه

من فقط موقع دفع اذیت میشم درد دارم.....اینو استفاده کنم خوب میشم