2777
2789

امروز یه بحثی بین خانواده مون راه افتاد که اونجا گفتن یکی از آشناها برای امنیت خونه چون دزد اینا زیاده یا اتفاق بد زیاد میفته تو شهر های بزرگ، دوربین مخفی گذاشته و حتی توی اتاق بچه هاشم گذاشته. بابام و مامانم یه نگاه بهم کردند و حس میکنم تو خونه ما هم اینطوریه 😐😂 خیلیییی حس ناامنی گرفتم.. خدایی از کجا میشه فهمید هست یا نه.

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب چراغو خاموش کن با دوربین گوشیت تو اتاق بچرخ نور قرمز دیدی دوربینه

اخه میگن دوربین های جدید که ریز هم هستن اینجوری نمیشن 

وای منم 8 سالم بود این حسو داشتم همش تو چشمای عروسکامو نگاه میکردم توهم میزدم

حالا تو به عروسک ها نگاه می‌کنی.. اینطوری که مامان و بابام بهم نگاه انداختن و خندیدن خیلی مشکوک بودددد🤣🤣🤣

حالا تو به عروسک ها نگاه می‌کنی.. اینطوری که مامان و بابام بهم نگاه انداختن و خندیدن خیلی مشکوک بودد ...

نمیدونم والا اخه شک هم بیفته به دل ادم خیلی بده دیگه راحت نیستی تو اون اتاق

شاید با اون نگاه میخواستن دستت بندازن تو بترسی که موفق هم شدن

❤انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه🥰

فکر نکنم گذاشته باشن

محض احتیاط...آخه واقعاً بد بهم نگاه کردند و بعد ریز خندیدن 😐😂حالا نه که انگار تو اتاقم مواد میکشم 🤣🤣🤣

نمیدونم والا اخه شک هم بیفته به دل ادم خیلی بده دیگه راحت نیستی تو اون اتاقشاید با اون نگاه میخواستن ...

من بچه خوبیم عین چشماشون بهم اعتماد دارن...ولی خواهر و برادرم..😐😂 به خصوص برادرم 😐😂