2777
2789

من ۱۹ سالمه سه ماهه عقد کردم

واسه دانشگاه سیم مفتول لازم داشتم بابام بیرون بود میخواستم بهش زنگ بزنم بره بخره 

بعد یهو مامانم گفت زنگ نزنی بهش میره از کارت خودمون پول میده به وسیله های تو من بدم میاد 

هروقت اومد خونه کارت خودتو بده بهش بره بخره !!! 

خب آخه سیم مفتول چیه ارزش داره که به خاطرش اینو بگه؟ از وقتی ازدواج کردم لباس واسم میخرع پولشو ازم میگیره یه سری لباس خریده بود واسم گفت تا پولشو ندی نمیذارم بپوشی میام تو تنت جرواجر میکنمش 💔💔

من هنوز تو عقدم خونه بابام هستم کامل نرفتم سر خونه زندگیم اگه به مشکل مالیه که خب لامصبا چرا وقتی دیدین پول ندارین سه تا بچه اوردین؟ 

وقتی این حرفاشو میزنه هر روز بیشتر مطمئن میشم که شوهرم دادن که منو فقط از سرشون باز کنن 😞

چندوقت پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم دختره مثل من رشته اش نقاشی بود بعد نشون میداد که باباش چقدر کمکش کرده واسه دانشگاه و چقدر کمکش کرده بود واسه محل آموزش و وسایلش اونوقت ننه بالای من منو شوهر دادن که خرج اضافی ندن....💔💔😔

🥺🥺🥺🥺ولی ...

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قد مامانت گدا گشنه اساینا رو که می‌شنوم الان قدر مامانم رو فهميدم فقط بهش بگو خجالت بکشیا برو بمی ...

واقعا نمی‌فهمم از بچه دار شدن فقط طرز تهیه اش رو دوست داشتن ظاهراً😏هه منو بگو واسه روز مادر میخواستم واسش یه مانتو ۶۰۰ تومنی بخرم

قوربونت بشم😘شوهرت خوبه؟وضع مالیش چطوره؟

چ میشه کرد تا دنیا بوده بدبختی و مشکل هم هست واسه هرکی ی جور

قرار نیست تا همیشه پیش نانان بابات باشی ک حداقل تا ی سال دیگه عروسی میکنی میری پیش شوهرت انشالله تمام این روزا واست جبران نیشه

جهیزیه گرفتن واست؟

قوربونت بشم😘شوهرت خوبه؟وضع مالیش چطوره؟چ میشه کرد تا دنیا بوده بدبختی و مشکل هم هست واسه هرکی ی جور ...

اره شوهرم خوبه من تازه وام ازدواج گرفتم خورده ریزه های جهیزیه رو خریدن مثل اتو و ماکروفر و سبزی خورد کن و....

اره شوهرم خوبه من تازه وام ازدواج گرفتم خورده ریزه های جهیزیه رو خریدن مثل اتو و ماکروفر و سبزی خورد ...

خب باز خداروشکر.. غصه نخور باشه؟😘🥰🥺

.. ببخشید این سوالو میپرسم وام ازدواج الان ۳۰۰ گرفتی یا بیشتر شده؟

آخه داداشم چند ماه پیش ۳۰۰ گرفت گفتم الان بیشتر شده باشه؟