2777
2789
عنوان

کاش به دنیا نمیومدم

53 بازدید | 8 پست

من ۱۴ سالمه من وقتی به دنیا اومدم که پدر و مادرم هیچکدوم شرایط بچه دار شدن نداشتن بابام خیلی در حقم ظلم کرد ولی بدترینش این بود که باعث شد من به دنیا بیام

خیلی وقتا پیش میاد که میگم کاش به دنیا نمیومدم مثل همین الان دیشب یه سری مطلب راجب عذاب قبر و اینجور چیزا خوندم الان خیلی بدتر از همیشه از بابام متنفر شدم که چرا باعث شد به دنیا بیام

میگم خدایا حالا اگه من روی این زمین نبودم چی میشد اگه قراره بمیریم پس اصلا چرا میایم تو این دنیا

من زندگی بدی ندارم درسمم خوبه خداروشکر،این چیزی هم که میگم اصلا ربطی نداره به این که من وضعیت زندگیم چجوریه،هر جوری هم که باشه من اگه به دنیا نمیومدم خیلی بهتر بود،خیلی از بدبختیا و دردها رو تجربه نمی‌کردم

الانم یه عده میان میگن بچه این جا چی میخوای و از اینجور حرفا خواستم در جواب حرف اینجور آدما هم پیشاپیش بگم من نمیتونم حرفامو با آدمای اطرافم بزنم الآنم که اومدم اینجا دارم این حرفا رو میزنم واقعا از درون دارم داغون میشم هرچند که تو ظاهرم نشون ندم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا اومدنت دست خودت نبوده که 

تو قبل از اینکه بچه بابا باشی بنده خدائی هستی که خوشبختی و سعادت دنیا و آخرتت رو اون تحت شرایطی تضمین کرده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
دنیا اومدنت دست خودت نبوده که تو قبل از اینکه بچه بابا باشی بنده خدائی هستی که خوشبختی و سعادت دنیا ...

دیگه اینجور حرفا هم نمیتونه حالمو خوب کنه احساس میکنم خدا هم با من بدِ

دیگه اینجور حرفا هم نمیتونه حالمو خوب کنه احساس میکنم خدا هم با من بدِ

خدا خوبی مطلق هس و مالک عمر  تو و تا زنده ای بهت فرصت مراجعت داده و بنده های جوان و پاک رو زودتر می پذیره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد