2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد به مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 70 پست
وای من هیچوقت حامی نداشتم

💔😓

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من هیچوقت حامی نداشتم

عزیزم

الان من مثلا داشتم چه گلی به سرم زدن سر نامزد سابقم از اول اوکی نبودن بابام همون اوایل که تازه آشناییمون بود گفت با این پسره به هیچ جا نمیرسی

شبی که اومدن خواستگاری گفتم دیدی شد ؟

گفت صبر کن ، دوهفته بعد یه شرایطی پیش اومد که وخیم از هم جدا شدیم

سر این گفت ایندفعه به حرف ما عمل کن اوکی میشه ، خیلی شد 

چی شد؟

برا من جلوتر یلدایی آوردن. بماند که برادر بزرگش نیومد قهر کرده بود مثلا ....بعد شب یلدا مادر من شوهرمو دعوت کرد اون ساعت ۵ عصر زنگ زد گفت من نمیام مادرم تنهاس 😐😐😐😐آدم انقدر گاو؟منم گفتم بمون پیش مادرت منم میرم شب شام بیرون تنها... تازه عروسم فامیلامون میان میگن چرا شوهرت نیس چرا پس نرفتی خونه مادر شوهرت؟؟؟

اون گاو هم منو دعوت نکرده بود اصلا ...آقا ساعت شش شب زدم بیرون تو سرما کلی پیاده روی کردم آخرش زنگ زدم بهش گفتم خیلی گاوی هیچ نپرسیدی نصف شبی من کجا رفتم ...اونم آتیشی شد اومد سراغم ای دعوا ای دعوا ......آخرشم رفتیم خونه مادرش تنها نبووووود وای من آتیش گرفتم ...یادم نمیره هیچ وقت کثافتا

عزیزمالان من مثلا داشتم چه گلی به سرم زدن سر نامزد سابقم از اول اوکی نبودن بابام همون اوایل که تازه ...

گویا پدر مادرت خیلی دخالت می‌کنند.... منم خیلی خانواده شوهرم مغزم ترکوندن اما دیگه صبر کردم الانم سر زندگیمم...مادرم مث مادر تو بود جدا شده بودم

ولی ببین این مادر شوهرت خیلی عوزیه 

برا من جلوتر یلدایی آوردن. بماند که برادر بزرگش نیومد قهر کرده بود مثلا ....بعد شب یلدا مادر من شوهر ...

منم از این میترسم این رفته باشه پیش دوستاش و منو سرکار گذاشته باشه

چند وقت پیش قبل نامزدی بهش گفتم منم ببر پیش دوستات 

گفت نه الان میخوان گیر بدن ، ازم سور بخوان

بعدشم ما که نمیخوایم کسی بفهمه ، حالا حالاها نمیبرمت 

خانوما ایده ای ندارید؟ من چطوری با اینا رو به رو شم؟نمونم تو اتاق بهشون بگن خونه نیستم؟

عزیزم از چی فرار میکنی؟از چی خجالت میکشی اصلا؟؟؟

بذار بیان وقتی هم اومدن باهاشون سرسنگین سلام کن 

بگو تا نفهمم آقا دیشب کجا بوده  کوتاه نمیام

اگر هم خواستن زودتر عروسی بگیرید خیلی مودبانه و محکم بگو فعلا به هیچ عنوان نمیخوام عروسی بگیریم میخام چندماه بیشتر عقد باشیم تا بیشتر همو بشناسیم 

فامیل از عقدتون خبر دارن؟

خانوما ایده ای ندارید؟ من چطوری با اینا رو به رو شم؟نمونم تو اتاق بهشون بگن خونه نیستم؟

دست پایین نگیر با این بری تو زندگی فاتحه ات خوندس .... آدم مجرد بمونه بهتره تا با آدم اشتباه پیر بشه .... من الان لاقل شوهرم یکم خوبه ....شوهر تو خیلی گاوه دیگه شب یلدا نیاورد باشه عب نداره... میومد دنبالت می‌رفتید شام بیرون ی گل میخرید عاشقانه.... از دلت در می‌آورد 

عزیزم از چی فرار میکنی؟از چی خجالت میکشی اصلا؟؟؟بذار بیان وقتی هم اومدن باهاشون سرسنگین سلام کن بگو ...

نه وقتی اینکاراشونو دیدم  نذاشتم کسی خبردار شه 

اینا کلا سر این با من افتادن رولج

نه وقتی اینکاراشونو دیدم نذاشتم کسی خبردار شه اینا کلا سر این با من افتادن رولج

خب اشتباه کردی تعجبم از اینه که مادر و پدرت چطور قبول کردن!!!!

شما که نمیخواستی کسی خبردار بشه همون نامزد میموندید بدون عقد تا بیشتر اشنا بشید...

کلا از اول اشتباه رفتی جلو

چرا عقد کردین آخه خدا خیرت بدهچند وقت نامزد بودی

پارسال آشناییمون شروع. شد زیر نظر خانواده

نزدیک یه هفته از اینکه نامزدیمونو رسمی کردیم گفتن عقد بگیریم فلان جا گفتم نمیخوام الکی شلوغ کنم بهشون برخورد گفتن منتظر نامزد سابقتی حتی بعضی از خانومای اینجا هم اینو بهم گفتن 

منم گفتم اوکی اگه مخالفت من باعث شده اینطوری فکر کنن هرکاری میخواید بکنید

بابام وقتی رفتاراشونو دید گفت منم نمیخوام کسی بفهمه فعلا