2777
2789

کادو مادر خودش و مادرخانم باید در یه سطح باشند ولی خود خانم باید لول بالاتر بشه غیر این باشه کنسله❗️

نظرتونه❓

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نظرم اینه که زن و شوهر خوش باشن مهمه

و بچه نباشیم تو زندگی 

شاید واسه مادرش طلا بخره واسه شما شال

ولی جای دیگه جبران کنه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره فعلا برابریم

واسه اون هیچی نگرفت واسه منم هیچی نگرفت😐😂چقد مساوی🤸🏻‍♀️

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نظرم اینه که درگیر این مقایسه شدن فقط خود آدم رو اذیت میکنه

کادو باید از دل برآید ،که اگه اینطوری باشه یه ریال بالا و پایینش فرق نمیکنه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من نظرم اینه برا مادرا ی چیز مثل هم خرید 

و برا خانم چیزی ک خودش دوس داره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

به نظر من اگه همسرش اوکی بده که کادو خودش هم در سطح مادر خودش و مادرشوهرش باشه بهتره 

چون اینطوری از ایجاد کدورت های احتمالی جلوگیری میشه 

و در نهایت اگه خود اون آقا قدرشناس باشه بعد براش جبران میکنه

من موافق نیستم این روزو بیشتر روز مادر میدونم که هرکسی برای مادر خودش سنگ تموم بذاره

درجه بعدی همسر

مادر زن همیشه کادوش بیشتره خوب 

چون مادر زنا داماداشونو خیلی دوست دارن و اهمیت زیادی به داماد میدن 

الان منو خواهرام برای مادرم کادوی خوب میگیریم 

برادرام برای مادر زنا شون کادوی خوب میگیرن انشاالله همیشه خوشبخت باشن 

مادرم هم هیچ وقت گله نکرده و همیشه به برادرم میگه به مادر زنت احترام کن و کادوی درست وحسابی  بخر براش  والا خودشم چون شرایط پسرشو میدونی هیچی از هیچ کدوم توقع نداره 

نظرم اینه که زن و شوهر خوش باشن مهمهو بچه نباشیم تو زندگی شاید واسه مادرش طلا بخره واسه شما شالولی ج ...

بیخود کرده باید برعکس این باشه 😌

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بیخود کرده باید برعکس این باشه 😌

😂😂😂

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 
مادر زن همیشه کادوش بیشتره خوب چون مادر زنا داماداشونو خیلی دوست دارن و اهمیت زیادی به داماد میدن ال ...

برعکس مادرشوهر من

حاضره شوهرم برای من و مامانم چیزی نخره برای اون بخره

انقدر که حساسه مثل بچه هاس

تازه گلایه هم میکنه همیشه😂