2777
2789

کار اشتباهی کردن باید عینا شبیه ایران میساختن ولی چون مخاطب فیلم هاشون اکثرا نوجوان ها هستن و این گردن کلفت بازیا رو دوست دارن قباد رو اینجوری نشون دادن وگرنه قباد ایرانی مظلوم و خیلی بیچاره تر بود 

من یه قسمت دیدم اصلا به دل ننشست خیلی ضعیف ساختن بلزیگراشون حتی نمیتونن ادای بازیگرا رو دربیارن چه برسه بخوان نقش آفرینی کنن اگه اینطور پیش بره فینال میشه 

ولی فضای قدیمی رو خوب ایجاد کردن قشنگ بود لباسا و شهرش

البته انتخاب بازیگر هم بی تاثیر ستاره هایی مثل ترانه و علیدوستی شهاب حسینی پریناز مصطفی زمانی علی نصیریان و.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکردم فقط من اینحوری فکر می‌کنم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من تازه میخوام شروع کنم ببینم ولی نمیدونم چرا تیزر هاشو میبینم به دلم نمیشینه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

کلادسریالای خودشون هم ضعیف و ابکیه و یه فیلمنامه قوی گیر آوردن اگه بهش گند نزنن نمیشه😂 احتمالا شهرزادم با صد نفر میزیرزه رو هم و حامله میشه و ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
شهرزاد به کنارمگه بقیه سریالاشون ارزش دیدن داره که این داشته باشه؟

منم همینو میگم 

میگم میخوان عین سریال های دیگشون چرت بسازن چون فقط بچه ها هستن با این چیزا کیف میکنن 

کجا پخش می‌کنه

شبکه های ترکی کا زیان اصلی شو پخش میکنن ،اوم پلاس دوبله فارسی شو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من تازه میخوام شروع کنم ببینم ولی نمیدونم چرا تیزر هاشو میبینم به دلم نمیشینه

نه نه اصلا نبین 

حتی اگه شهرزاد ایران رو ببینی تکراری هم گن باشه خیلی بهتره 

من با این وضع باز سرود کردم به دیدن شهرزاد ایرانی یه کم یک بازیا ترکیه رو بشوره ببره

آره حیف اون سکانس خاطره انگیز شهرزاد که حرومش کردن. همه کیفش به این بود که قباد مست بیاد سر سفره عقد اون جا اولین بار شهرزاد رو ببینه و دل ببنده. اون سکانس مسخره دم در خونه بزرگ آقا چه کوفتی بود