2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لااقل بفکر خودت نیسی ب فکر اون بچه باش عزیزم دوروز دیگه عصبی میشه اون بچه شیری بهش دادی ک پر غصه و ج ...

نمیتونم کار بیام با همسر بد نمیتونم هم تموش کنم بچمو ازم میگیره 

اولین روز مادرمه باردارم 

هیچی 4روزه دارم گریه میکنم ک اقا پیش دیابت گرفت...انوقت ن تنها حالمو نمیپرسه بلکه کونشو کج میکنه میگه الکی نگران من نباش خودم از پس خودم برمیام . تو کاریم نداشته یاش .خوب این چ زندگیه هرکی برا خودش؟

کادوام هیچی

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین روز مادرمه باردارم هیچی 4روزه دارم گریه میکنم ک اقا پیش دیابت گرفت...انوقت ن تنها حالمو نمیپر ...

من کادو برا چیمه ما فقط انگار زن شوهرم در واقعیت دشمن همیم منم جدیدا مثل خودش بد دهن شدم 

خدا لعنت کنه مردای بد ذات و خواهرم تو یه شرکت کار می‌کنه میگه نصف بیشتر همکاراش از دست شوهراشون گریه میکنن یا معتادان یا خیانتکارن یا سرکارنمیرن زن بیچاره رو میفرستن سرکار و تازه منت هم سرشون میزارن خدا از رو زمین برشون داره

خدا لعنت کنه مردای بد ذات و خواهرم تو یه شرکت کار می‌کنه میگه نصف بیشتر همکاراش از دست شوهراشون گریه ...

من بچم خیلی باباشو میخواد برا همین هیچ وقت نفرینش نکردم اونم بچمو میخواد من اضافم تو کل جهان