2777
2789
عنوان

بچه ها هر کی دلش پره بیاد درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست

قطعا خدا وجود نداره

بمن نه پدر داد نه مادر نه خانواده 

حداقل باید جبران میکرد یه شوهر پست بهم داد

خدایا ازت متنفرم 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد دهنه دست بزنه داره احترام نمیزاره همش میگ طلاق بگیر برو راحتم کن من جلوش میخندم اما صدای قلبم میا ...

سلام من وکیلم

لطفا درصورتیکه شما کتک زد صورتجلسه پلیس و گواهی پزشکی قانونی تهیه کنید و شکایت کنین تا تکرانکنه

وای منم دلم پره ،دوس دارم  دور از شوهرم باشم ، چرا نزدیکای ادم نمیخوام بفهمن وقتی ادم از یکی انرژی مثبت نمیگیره مجبور به سوختن و ساختن نیست؟ مگه چند بار قراره زندگی کنیم ؟ من باور دارم ادم همیشه حسرت راههایی رو‌میخوره که نرفته

من باردارم سر تهمت های که بهم زد یکماه رفتم قهر اما چون خانوادم پشتم نبودن گفتن برو خونه شوهرت بمیر مجبور شدم برگردم بعد الان تو خونه مثل دزدا باهام رفتار می‌کنه گوشیو می‌بره حموم و دستشویی با اینکه رمزشم عوض کرده حرفی هم نمیزنه 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
بله بفرمائید کامل راهنماییتون میکنم

مرسی ازتون 

من میخوام طلاق بگیرم و قبلش هم مهرمو بزارم اجرا ، شوهرم توانایی مالیشو داره و میتونه مهرمو بده .سوالم اینه که شوهرم دست بزن نداره ، معتاد نیست بیکار نیست ولی بعضی مسائلش اذیتم میکنه که فک نکنم بتونم اینجا بنویسم حذف میشه ، بنظرتون چه جوری میتونم طلاقمو هم بگیرم؟ میخوام خونه رو بعد توقیف بفروشم برم شهر خودم اون موقع میتونه بیاد پیشم؟ 

مرسی ازتون من میخوام طلاق بگیرم و قبلش هم مهرمو بزارم اجرا ، شوهرم توانایی مالیشو داره و میتونه مهرم ...

سلام عرض ادب 

بله بهتره اول مهریه رو اجرا بذارین

و مطمئنا بعداز اینکه خونه رو توقیف و به مزایده گذاشتین مقدمات طلاق براتون فراهم بشه 

در هرصورت میتونن کمکتون کنم

هروقت خواستین لطفا به آیدی تلگرام زیر پیام بدین

Khoshghalb1234