جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای منم دلم پره ،دوس دارم دور از شوهرم باشم ، چرا نزدیکای ادم نمیخوام بفهمن وقتی ادم از یکی انرژی مثبت نمیگیره مجبور به سوختن و ساختن نیست؟ مگه چند بار قراره زندگی کنیم ؟ من باور دارم ادم همیشه حسرت راههایی رومیخوره که نرفته
من باردارم سر تهمت های که بهم زد یکماه رفتم قهر اما چون خانوادم پشتم نبودن گفتن برو خونه شوهرت بمیر مجبور شدم برگردم بعد الان تو خونه مثل دزدا باهام رفتار میکنه گوشیو میبره حموم و دستشویی با اینکه رمزشم عوض کرده حرفی هم نمیزنه
و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂 هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
من میخوام طلاق بگیرم و قبلش هم مهرمو بزارم اجرا ، شوهرم توانایی مالیشو داره و میتونه مهرمو بده .سوالم اینه که شوهرم دست بزن نداره ، معتاد نیست بیکار نیست ولی بعضی مسائلش اذیتم میکنه که فک نکنم بتونم اینجا بنویسم حذف میشه ، بنظرتون چه جوری میتونم طلاقمو هم بگیرم؟ میخوام خونه رو بعد توقیف بفروشم برم شهر خودم اون موقع میتونه بیاد پیشم؟