2777
2789
عنوان

بچه ها هر کی دلش پره بیاد درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست
من کادو برا چیمه ما فقط انگار زن شوهرم در واقعیت دشمن همیم منم جدیدا مثل خودش بد دهن شدم

🥺چقد تلخه ادم زندگیای بقیه رو میبینه ....بعد مال خودشم میبینه ....

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا جوونی طلاق بگیر وگرنه عمرت ب فناست البته اگ پدر و مادرت با آغوش باز پذیراتن و توان انجام کار رو داری ک باری روی دوششون نباشی اگ نه هم بسوز و انق تلاش کن تا بتونی کمی عوضش کنی

تا جوونی طلاق بگیر وگرنه عمرت ب فناست البته اگ پدر و مادرت با آغوش باز پذیراتن و توان انجام کار رو د ...

خونه مادرمم ک بودم مامانم هر روز میزد تو سرم کی ازدواج میکنی اگ قرار بر طلاق باشه خودکشی میکنم ک مزاحم کسی نباشم 

من بچم خیلی باباشو میخواد برا همین هیچ وقت نفرینش نکردم اونم بچمو میخواد من اضافم تو کل جهان

ایشالله خدا یه کاری کنه ب آرامش برسی 

شوهر خاله م خیلی آدم بدی بود انقد خاله مو اذیت میکرد خاله م همیشه میگف خدایا یه کاری کن این ب من محتاج شه بعدش سر یه اتفاق شوهرش چندماه زمینگیر شدو خاله م بهش رسید دیگه قدرشو میدونست انقد خوب شد الآنم همه کاره زندگیشون خالمه 

توأم بسپرب خدا ایشالله کمکت میکنه

ایشالله خدا یه کاری کنه ب آرامش برسی شوهر خاله م خیلی آدم بدی بود انقد خاله مو اذیت میکرد خاله م همی ...

خیلی محتاج من شد بهش دادم محبت کردم بهش باز همون سگه

خونه مادرمم ک بودم مامانم هر روز میزد تو سرم کی ازدواج میکنی اگ قرار بر طلاق باشه خودکشی میکنم ک مزا ...

الهی بگردم پس اگ میخای طلاقم بگیری کارکن برای خودت پشتوانه جور کن و مهریتو بگیر انشالله ک زیاد باشه