2777
2789
عنوان

کسی برای طلاق تو دوران عقد رفته پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
ولی من اینو نمیفهممک چرا میرید پزشکی قانونی ک چک کنن تا مثلا اسمش پاک شهخب در نهایت ک ثبت رسمی طلاق ...

برای دروغ ک‌ نه

بالاخره فرق داره بدون رابطه طلاق بگیری یا رابطه داشتی

ولی من اینو نمیفهممک چرا میرید پزشکی قانونی ک چک کنن تا مثلا اسمش پاک شهخب در نهایت ک ثبت رسمی طلاق ...

من اونقدر ازش متنفر بودم حاضر بودم مهریه ام نصف بشه ولی اسمش پاک بشه .‌‌ودیگه هر بار میرم سمت شناسنامه ام اسمشو نبینم . حتی هربار کپی میگیرم نخوام برای هر استخدام و هر آموزشگاه توضیح بدم که چرا یک ازدواج ناموفق داشتم . فقط لازمه که شوهر دوم در جریان باشه ‌‌به همکار و دوست ربطی نداره . بازگو کردن اتفاقات تلخ هربار مثل پاشیدن نمک روی زخم می مونه . در خانواده ی من  حتی اسمشو و بازگو کردن خاطراتش  ممنوعه توسط اونایی که در جریان بودن هرکس بگه دیگه خونش نمیرم . چون واقعا روانم را مختل می‌کنه ظلم هایی که بهم کرد برام مرور بشه . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاهی خود داماد مجبور می‌کنه قاضی را . چون اگه باکره باشین مهریه نصف میشه به نفعش میشه . حتی اگه دختر از عمد امتناع کرده باشه ناشزه حساب میشه گمونم 

ببین برا طلاق تنها چیز که مهمه بکارت هستش چون بکارت داشته باشی یعنی میشه بعد طلاق اسمشو از شناسنامه ...

ببخشید میپرسم .الان که میگن همه میتونن قبل از پزشک قانونی برن ترمیم کنن و اصلا پیدا نیست که رابطه بوده .این درسته؟چون یه نفر بود بعد از طلاق میگفت من هنوز باکره هستم .دیگه از یکی پرسیدم گفتن اینا اول میرن جراحی ترمیمی انجام میدن درسته؟

ببخشید میپرسم .الان که میگن همه میتونن قبل از پزشک قانونی برن ترمیم کنن و اصلا پیدا نیست که رابطه بو ...

ترمیم کنی تو پزشک قانونی متوجه میشن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
گاهی خود داماد مجبور می‌کنه قاضی را . چون اگه باکره باشین مهریه نصف میشه به نفعش میشه . حتی اگه دختر ...

من باشم میگم باکره نیستم چشش دراد مهریه رو کامل بده😂😂😂

حالا کیه ک بتونه تشخیص بده و ثابت کنه

گرچه این پدرسوخته ها نصفه رو نمیدن چه برسه کامل!!!!