2777
2789

من پشت کنکوریم از تیر شروع به خوندن مابینش یه مقدار کم کاری میکردم اما باز دوباره شروع میکردم تا الان اما متاسفانه دوهفته پیش یکی از بستگانم رو ازدست دادم و من دوهفته ای میشه که اصلا سمت کنتابای نیومدم و دست بهشون نزدم 

نمیدونم چطوری دوباره برگردم به درس  

حس‌ بدی دارم هدفم دندون پزشکی بود💔 با این شرایط هنوز شانس قبولی دادم؟ کلی درسای نخونده و تستای نزده هنوز مونده مشاورم مدام پیام و تماس میگیره اما من هنوز جوابشو ندادم میترسم ترسم به دندون پزشکی  هنوز میتونم بهش فکر کنم؟

کاربری دست سه تا دوست👩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پشت کنکوریم از تیر شروع به خوندن مابینش یه مقدار کم کاری میکردم اما باز دوباره شروع میکردم تا الا ...

معلومه که داریییی دییونهه

من مشاورم تازه بهم گفت یه مورد داشته از اسفند شروع کرده

نهایی رو جمع کرده کنکورم داده دندون قبول شده

همه چی به خودت بستگی داره

شک نکن

من پشت کنکوریم از تیر شروع به خوندن مابینش یه مقدار کم کاری میکردم اما باز دوباره شروع میکردم تا الا ...

بدترین چیز همین نا امیدی و ترس و اضطرابه از خودت دور کن از الان بچسب ب درست بعضیا فقط دو ماه میخونن رتبه میارن فقط استرس نداشته باش حله قبولی ایشالا

معلومه که داریییی دییونههمن مشاورم تازه بهم گفت یه مورد داشته از اسفند شروع کردهنهایی رو جمع کرده کن ...

جدی میگی؟ 🥲کنکوری چه سالی بود درجریانی؟ 

کاربری دست سه تا دوست👩

بدترین چیز همین نا امیدی و ترس و اضطرابه از خودت دور کن از الان بچسب ب درست بعضیا فقط دو ماه میخونن ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه 🥲

میترسم نشه 

کل خانواده رو من شرط بستن همین

دوساله شکست میخورم اما خب واقعا نخونده بودم اما امسال تا حدی تلاشمو کرده بودم که اما دوباره یه وقفه طولانی افتاد بینش 

اگه همه کم کادیارو بزاریم رو هم من از اول تیر مطالعه داشتم حدود یه ماهی هست که مطالعه صفر مطلق بود 

بازم شانس قبولی دارم؟ 

کاربری دست سه تا دوست👩

ایشالا خدا از دهنت بشنوه 🥲میترسم نشه کل خانواده رو من شرط بستن همیندوساله شکست میخورم اما خب واقعا ...

ببین دختر من از شما خیلی بزرگترم ولی وقتی کنکور داشتم دقیقا شرایط تورو داشتم همه میگفتن این خفن رتبه ش تک رقمی مدرسه انرژی اتمی درس خوندم ولی موقع کنکور به حدی استرس و نگرانی داشتم با اینکه جواب سوالاتو بلد بودم نمیتونستم تست و بزنم اینجوری بگم دانشگاه آزاد فقط ریاضی و 60 درصد زدم ما بقی درسا 100درصد بودن چون استرس نداشتم

بلههههحتی کارنامه نهاییشم نشونم داددینیشو در کمال تعجب شونزده برده بود!!!

دینی ۱۶ بعد قبول شد دندون؟؟

قبولی پادسال بود ؟ شاید نهایی تاثیر مثبت بوده 

کاربری دست سه تا دوست👩