2777
2789
عنوان

به سرم زده جداشم

246 بازدید | 29 پست

سلام خانواده همسرم خیلی درحقمون بدی کردن ۱۰ساله اذیتمون میکنن تا طلاقم رفتیم

یه مدته رفت و آمد نداشتیم مجدد ماهی یه بار میریم و میان ولی همون تایم کوتاه میبینمشون حالم بد میشه همسرم چیزی نمیگه ولی وقتی میبینمشون و رفتارشونومیبینم به قدری حالم بد میشه که تپش قلب میگیرم روانم داغون میشه میگم جداشم که اونارو نبینم 

وقتی همسرم تنها بره اونجا رفتارش تغییرمیکنه و اگه نرم بچمو میبره چون کوچیکه مجبورم برم که مراقبش باشم 

واقعا دیگه بریدم و ازاینکه همچین خانواده همسری دارم خیلی خجالت میکشم 

وااای فقط واسه همین میخوایید جدا بشید . جدا شدن فقط به شرطی که مرد خیانت می‌کنه یا اعتیاد داره بقیش راه حل داره 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای فقط واسه همین میخوایید جدا بشید . جدا شدن فقط به شرطی که مرد خیانت می‌کنه یا اعتیاد داره بقیش ...

مردی که باهر بار دیدن خانوادش حزب باد میشه و رفتارش عوض میشه و حتی کتکم میزنه اوکی؟

درکت میکنم

چطور میشه رفتار شوهرت؟ 

با همسرت راجع به رفتارهای اونا صحبت کردی؟ 

والا روح و روانت باید در اولویت باشه، نذار بچه تو ببره خب، بهونه بیار

نمیدونم چجورین یعنی باعث بشه رفتاراشون که طلاق بگیری؟ برای بچت و خودت بدتر نیست جدایی؟ 

درکت میکنمچطور میشه رفتار شوهرت؟ با همسرت راجع به رفتارهای اونا صحبت کردی؟ والا روح و روانت باید در ...

رابطمون خیلی بد میشه

آره خیلی توفشارم در حدی که حس میکنم الان سکته میکنم 

جدابشم خودمو بچم زندگی کنیم اونارو نبینم خیلی حالم خوب میشه همسرم حزب باده یه مدت پشته منه یه مدت پشته اونا نمیشه روش حساب کرد