2777
2789
عنوان

به سرم زده جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی سر دوراهی طلاق بخاطر خانواده همسر و به هم ریختن یک خانواده و آواره کردن یک فرزند کوچک و رفتن ماهی یک بار رفتن به خونه ی مادر شوهر موندی 

این استدلال هم داری که بچه رو با باباش نمی فرستم چون نیاز به مراقبت داره خوب پس چطور بعد جدایی بچه چند روز پیش پدرش و احتمالا به کمک نگهداری همون خانواده بمونه 

یعنی حاضری دو ساعت نرو بچه به خونه ی مادرشوهر ولی چند روز برن

تاوقتی خانوادش نباشن و حرفی ازشون نباشه خوبه ولی اوناکه باشن دیگه ....

من فقط میگم آینده خودت و بچه ت خیلی مهمه جدا شدن خیلی بهتون ضربه میزنه خیلی

خانواده شو قیچی کن با سیسات با حرف زدن دوری کن ازشون با هر بهانه ای یبار بگو سرم درد میکنه یبار بگو تپش قلب دارم و .... ولی همسرت خوبه جدا نشو

یعنی سر دوراهی طلاق بخاطر خانواده همسر و به هم ریختن یک خانواده و آواره کردن یک فرزند کوچک و رفتن ما ...

انقدر خانواده اذیت کنی هستن که تا تو جایگاه من نباشید متوجه نمیشید چی میگم .اون موقع وظیفشونه هفته ای یه روز ار بچه مراقبت کنن 

من فقط میگم آینده خودت و بچه ت خیلی مهمه جدا شدن خیلی بهتون ضربه میزنه خیلیخانواده شو قیچی کن با سیس ...

وقتی میبینمشون‌ جرفا و رفتاراشون باعث میشن تامرزه سکته برم 

وقتی میبینمشون‌ جرفا و رفتاراشون باعث میشن تامرزه سکته برم

تا حالا با  همسرتون با آرامش در این خصوص صحبت کردین؟

بگین حالتونو بگید دوستش دارین و ...دوست ندارید ارامش زندگیتون بهم بخوره حتی بهش بگین به طلاقم دارید فک میکنید چون گاهی حس خفگی بهتون دست میده

انقدر خانواده اذیت کنی هستن که تا تو جایگاه من نباشید متوجه نمیشید چی میگم .اون موقع وظیفشونه هفته ا ...

ما جدا شدیم داریم میگیم جدایی خوب نیست 

ی جوری همه چیز کنترل کن 

انقدر خانواده اذیت کنی هستن که تا تو جایگاه من نباشید متوجه نمیشید چی میگم .اون موقع وظیفشونه هفته ا ...

عزیزم من با وظایف اونها کاری ندارم 

حرف من دنیای ذهنی تو هست 

که میگی بچه رو با پدرش نمی فرستم خوب بخاطر روح و جسم بچه ولی بعد طلاق بی خیال این روح و روان بچه میشی 

الان تو اوج احساسات و حالات بدی هستی 

و دوست نداری به هیچ وجه ریخت شون رو ببینی 

تنفر و کینه و انتقام از اونها درون ت بالا اومدن 

و شوهرت باهات اون طور که دلت میخواد راه نیومده و دوست داری از اونم انتقام بگیری

حالت بده و اون درک و توجه رو ندیدی 

و دوست داری به زبان عامیانه همه چیز رو به آتیش بکشی 

حتی اگر قربانی هم خودت باشی