2777
2789
عنوان

بالاخره می‌خوام مهریمو بزارم اجرا و تمومش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 32 پست
چقدر بده خانواده ها پاشون باز بشه تو دعوا یه چی میگن حرص ادم بیشتر میشه دیگ نمیشه کوتاه بیایم خانواد ...

من واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم قلب درد گرفتم نمی‌دونم تصمیم درست چیه

مادرشوهرت نباید به تو بگه اینو باید برا پسرم بخری و...با همسرت صحبت کن بگو که نباید به مامانش میگفت مامانش هم نباید زنگ میزد به تو اینجوری میگفت..مگه مهدکودکه مادرش زنگ بزنه بگه برا پسرم اینکارو کن اونکارو کن...توقعاتت هم درست بگو به همسرت قرار نیست دعوا راه بندازی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا چون شب یلدایی نگرفته و روزه زن چیزی نگرفته میخای زندگیتو تمومش کنی من چندین ساله با شوهرم زندگی میکنم اعتقادی ب این چیزا نداره اما هر ماه حقوقشو برام طلا میخره پ باید دعوا کنم باهاش  زندگی این چیزا رو داره نباید زود از کوره در بری 

مادرشوهرت نباید به تو بگه اینو باید برا پسرم بخری و...با همسرت صحبت کن بگو که نباید به مامانش میگفت ...

دعوا راه ننداختم من حتی نمیتونم با شوهرم حرف بزنم اصلا حرف منا نمی‌فهمه بهش میگم برام یه شاخه گل بگیره میگه گل به چه کاری میاد

تنها مشکلی که دارم و ازش میترسم اینه که رابطه کامل باهاش داشتم و خریت کردم کاش یکی بهم بگه چیکار کنم

خب الان کل مهریه بهت تعلق میگیره، ولی اگه باکره بودی نصف مهریه بود

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

من واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم قلب درد گرفتم نمی‌دونم تصمیم درست چیه

هدیه  نخریدن ک دلیل برای جدایی نمیشه مگر اینکه چیزای دیگ هم خستت کرده باشه ک ما نمیدونیم  شما هم ک خانوادشو میشناسی دیگ سعی کن روتون تو روی هم بیشتر از این باز نشه . وقتایی ک همسرت حالش بهتره مشکلارو حل کنین بهش بگو مسائل خونه رو نباید ببره بیرون چون دلخوری فقط پیش میاد 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
حالا چون شب یلدایی نگرفته و روزه زن چیزی نگرفته میخای زندگیتو تمومش کنی من چندین ساله با شوهرم زندگی ...

آخه مشکل اینجاس که برای بقیه عروساش همه اینکارارا می‌کنه 

عزیزم اینا میدونند تنهایی این کارا رو میکنند

درسته پدر و مادرت جدا شدند

ولی خب بلاخره مامان و‌بابات اند

به مامانت بگو زنگ بزنه مادرشوهرت و حالیش کنه،اون مرده و تو زن.قرار نیست تو خرج اونو بدی مگه اینکه از اول توافق میکردین.چون عرف ایران اینجوری نیست

انقدرم مستقل بودن خوب نیست.باید خانواده ات رو درگیر خودت و زندگیت کنی تا در قبالت حس مسئولیت داشته باشند 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بنظرم اگر مشکلات دیگه ایی بادهم ندارید یکم بیشتر فکر کن و برای جدایی عجله نکن 

ببین تو با هرکسی ازدواج کنی بالاخره یه موردی برای حرص خوردن وجود داره 

اول بشین خوب فکر کن 

ببین رفتار همسرت اصلاح شدنیه ؟ آیا مناسبت ها بیش از حد برات مهمه ؟ 

مثلا برای خودِ من فقط تولدم مهمه 

کلا ویژگی های همسرت رو بسنج بعد تصمیم بگیر 

بخصوص اگر عشق درمیون بوده که قبولش کردی به راحتی به جدایی فکر نکن

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
آخه مشکل اینجاس که برای بقیه عروساش همه اینکارارا می‌کنه

اصن کرده باشن ولش کن زندگیتو بکن برا این چیزا حرف طلاق نزن سرد میشه شوهرت  با مهربونی بهش بگو من زنم توقع دارم لااقل ب فکرم باشی و حتی اگه هم نداری ی شیرینی چیزی بخر ک بفهمم بیادم هستی و برات اهمیت دارم

بنظرم اگر مشکلات دیگه ایی بادهم ندارید یکم بیشتر فکر کن و برای جدایی عجله نکن ببین تو با هرکسی ازدوا ...

شوهرم فقط حرف مادرشه که روش تاثیر داره من مطمئنم همه رفتارهای غلطش زیر سر مادرشه