2777
2789
عنوان

رفتم خونه خانواده زنداداشم و باهاشون حرف زدم در مورد همچیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 56 پست
کسی که خوانوادشو آنقدر راحت بفروشه به پسر غریبه با بی احترامی تمام و حقارت بره خونه شوهر قطعا پر از ...

کسی خانوادشو نفروخته

چی میگی؟؟؟

با رضایت خانوادش عقد کرد بعدش حرف دراومد داداش منم پسر بدی نبود که بخوام‌بگم اره درست میگی خانواده زنداداشم تا پدرسه دبیرستان داداشم رفته بودن

لایک نکن خواهر منننن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی خانوادشو نفروختهچی میگی؟؟؟با رضایت خانوادش عقد کرد بعدش حرف دراومد داداش منم پسر بدی نبود که بخو ...

چون زوری بخاطر عابروشون رضایت دادن راضی بودن واقعا؟

با حقارت ،بی احترامی تمام شوهرش نبرد خونش؟؟

کدوم رسم عروس براش جا آورده شده؟

چون زوری بخاطر عابروشون رضایت دادن راضی بودن واقعا؟با حقارت ،بی احترامی تمام شوهرش نبرد خونش؟؟کدوم ر ...

همه رسما عزیزم

عروسیم به خاطر‌فوت‌بابام مشد‌بگیریم وگرنه تالار رزرو کرده بودیم و‌همچی اماده بود عروس ما با عزت تمام اومد خونه شوهر 

لایک نکن خواهر منننن  

چه خانواده ی خوبی خوشبحال عروستون🥺❤️

واکنش زن داداشت چجوری بود؟ حتما خیلی خوشحال شده

چقد خوبه ادم یه خانم باردار رو خوشحال کنه انگار دو نفر باهاش خوشحال میشن🥺

کاش منم ادمای ب دل مهربونی شما داشتم اطرافم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40