2777
2789

جریان اینه که داداش و زنداداش من باهم دوست بودن بعد ازدواج کردن میشه گفت خط قرمز خانواده زنداداشم همین موضوع بود دیگه هرحوری شد این دوتا باهم ازدواج کردن

بعد عقد مادرزن داداشم هی تیکه مینداخت بهشون دیگه اخریش این بود که گفته بود ازدواج شما حرامه داداشم‌قاطی کرده بود نمیگم کار خوبی کرده بود ولی خب داداشم یکم‌متعصبه رو زنش و خاتوادش دیگه قاطی کرده بود و متاسفانه توهین کرده بود

بعد اون ارتباط اینا محدودتر شد زنداداشم اومد خونه ما تا عروسیش که قسمت نشد عروسی بگیره رفت خونش

جهازم خریدن براش ولی کم در حد وسایل بزرگ

بعد بارداری زنداداشم اینا با اینکه فهمیده بودن ولی خب هییچی خبری نمیگرفتن از دخترشون و ما وقتی دیدن خبری ازشون نیست برداشتیم اوردیم خونه مامانم تا خودمون مراقبش باشیم

چند وقت پیش گادرش بیخبر اومد‌اینجا دعوا که انتظار سیسمونی از من نداشته باشین همکنطور که خبر نداشتیم‌چجوری باهم‌ جیک تو جیک داشتین الانم فک کنین نمیدونیم طناز حاملست

لایک نکن خواهر منننن  

دلم برا عروستون خیلی سوخت خیلیییی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه چند وقت گذشت و من دیدم زنداداشم‌واقعا داره افسردگی بگیره

هرچقدرم منو‌مامانم حواسمون بهش باشه و محبت کنیم بازم‌یه خلا هست باید خانوادش پر کنن براش

گذشت تا اینکه چند روز پیش دیدم زنداداشم من من میکنه که کاش خانوادم بود کنارم و اذیت میشم اینحوری

دیگه با داداشم حرف زدم و رفتیم یه گل و شیرینی خریدیم باهم رفتیم خونشون

نشستیم مادرش اول ادم حسابمون نکرد

بعدش یواش یواش دیدم نه اینم دلش واسه دختر تنگ شده و از روی غرور شاید یه حرفی زده

لایک نکن خواهر منننن  

اگه خط قرمزشون بوده نباید میزاشتن متوجه بشن 

حالا هم کلا قطع رابطه کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

جالبه

دختر خودش وارد رابطه شده

بجای اینکه خوشحالم باشن پسره بگیر بوده تازه سنگ اندازی میکنن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دلم واسه دختره سوخت چقدر تو شرایط منه 

من افسردگی گرفتم حالم بد شد بزوووور خودمو خوب کردم شما نذاربد افسرده بشه بداخلاقی کرد بزارید به پای اینکه دلش گرفته 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

اشتباه کردید من بودم عمرا پامو میزاشتم خونشون اه چه خانواده ی بدرد نخوری دخترشون رو راحت ول کرون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خلاصه داداشم‌پاشد روبوسی کردو معذرت خواهی کرد و منم‌گفتم گذشته ها گذشته دیگه هداروشکر دوتاشون عاشق همن خوشبختن دیگه چی میخوان از خدا جز این

امروز صبح با خواهراش و برادرش اومدن خونمون و هدیه اوردن واسه زنداداشم

لایک نکن خواهر منننن  
خلاصه داداشم‌پاشد روبوسی کردو معذرت خواهی کرد و منم‌گفتم گذشته ها گذشته دیگه هداروشکر دوتاشون عاشق ه ...

عزيزم اخي خيلي كار خوبي كرديد بلاخره تو روابط يكي بايد پيش قدم بشه و كوتاه بياد