شهر ما که دختر از ۹ سال تا ۲۲ ۲۳ ازدواج میکنن ما خودمون وخانوادمون ازدواج زیر ۲۵ سالو قبول نداشتن ...
نه که بچست و اشتباه ولی هجده تا ۲۳ اوکی هست .متاسفانه تو یه فرهنگ هایی کافیه دو سه سال ازدواج رو به تعویق بندازی تا مجرد قطعی باقی بمونی .نمی دونم چرا بعصیا قبول نمی کنن .این مسایل کاملا فرهنگیه پس برای ازدوام خوب نباید وقت رو تلف کرد .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشحالم که حداقل اول کامنتت نوشتی «بهنظرم» و همین کافیه تا خود شما هم بدونی این فقط نظر شماست که آد ...
واقعیت با اون آرمان شهری که تو ذهنتون هست متفاوته
من نمیگم از این قضیه خوشحالم فقط دارم واقعیتی که تو اکثریت جامعه میبینم میگم من خودمم منتقد این وضعیتم و طرفدارش نیستم منتهی واقعیته نمیشه با حلوا حلوا کردن عوضش کرد
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
مگه ۲۴ زیاده یه جوری میگی سنمون زیاده فکر کردم چهل سالتونه،از مجردی و دوران خوشی و بی دغدغه تون نهایت استفاده رو کنید الان اگه ازدواج کرده بودید از سختی ها و مشکلات متاهلی مینالیدید،لذتشو ببرید