2777
2789

من بابام به مامانم اصلا پول نمیده یبار کارتشو داد چنتا وسیله گرفتیم حالا منم فقط لباس و حوله و یدونه دراور برای لباس یدونه م ماشین بزرگ میخام بگیرم و لحاف وتشک پتو

کالسکه و کمد تخت نمیخام اسباب بازی نمیخام  چون مستاجریم میگم تو جابجایی سخت میشه  

لباسم چنتا تیکه گرفتم نه زیاد 

حالا ماه هشتمم به مامانم میگم بریم بقیه وسایل بخریم اون بیچاره م میگه به بابات میگم میگه من پول ندارم

نمیدونم خودم مستقیم بگم یا صبر کنم  تا الان نشده چیزی بخام از پدرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرفی همسرمم همش میگه پس کی میخای بقیه وسایل بخری 

خودمم پس اندازی ندارم فقط سه چهارتومن ماهانه پول از حقوقم میمونه  نمیدونم چیکار کنم خودم برم بخرم وایسم وسایل بهداشتیو خودم از داروخونه گرفتم

همسرمم همش سرکوفت میزنه چیزی نخریدی که 

اینم بگم بابام وضعش خوبه اما همش برای عمه ها و عمو ها خرج میکنه  همسرمم سر این سرکوفت میزنه

از طرفی همسرمم همش میگه پس کی میخای بقیه وسایل بخری خودمم پس اندازی ندارم فقط سه چهارتومن ماهانه پول ...

اصلا بابات پولاشو می ریزه تو جوب 

ارتباطش به همسرت چیه؟

زن گرفته بچه اورده وظیفشه تامین کنه تموم 

بهش ربطی نداره برا پول پدرزن تصمیم بگیره که کجا خرج بشه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
این رسم سیسمونی واقعا الکیه بچه مال دونفر دیگست ها

متاسفانه تو مخ همسرم نمیره  منم بخدا زیاد خرج نکردم نهایت ۱۰تومن بشه خریدای من  

میدونی همسرم از مشکلات ما خبر داره  میدونه بابام پولاشو خرج خانوادش میکنه   از این سو استفاده میکنه میگه که شما عرضه ندارین ازش پول بگیرین

متاسفانه تو مخ همسرم نمیره منم بخدا زیاد خرج نکردم نهایت ۱۰تومن بشه خریدای من میدونی همسرم از مشکل ...

همسرت داره پررو بازی درمیاره بهش مربوط نمیشه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

خودت حقوق داری عزیزم .یکمم از بابای بچه پول بگیر برو خرید دیگه نباید به مادرت پدرت رو بندازی چون اگه میخواستن بخرن دیگه تا الان خریده بودن

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40