2777
2789
عنوان

شما خودتون از باباتون خاستین سیسمونی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست
خودت حقوق داری عزیزم .یکمم از بابای بچه پول بگیر برو خرید دیگه نباید به مادرت پدرت رو بندازی چون اگه ...

مگر اینکه وام بگیره میدونم نمیده شوهرم سرش خیلی دعوا کردیم صدبار گفته من چرا بخرم وظیفه پدر و مادرته تا الان ی جورابم نخریده برا بچه مون  باز من خودم چنتا خرید کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگر اینکه وام بگیره میدونم نمیده شوهرم سرش خیلی دعوا کردیم صدبار گفته من چرا بخرم وظیفه پدر و مادرته ...

بذار بچه که به دنیا اومد 

نمی تونه لخت بذارتش که 

مجبوره بخره

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
مگر اینکه وام بگیره میدونم نمیده شوهرم سرش خیلی دعوا کردیم صدبار گفته من چرا بخرم وظیفه پدر و مادرته ...

از در دوستی وارد شو دعوا نکن.نداره؟

مادرت اخلاق شوهرتو نمیدونه؟

عجب گیری کردی بگو بچه تو بابام چرا بخره 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف مردم و بی خیال خودتم حرص نخور یه چند وسیله ضروری بخر بعد به دنیا اومدن خرد خرد میخری .

میدونی زورم میاد هم خرج خودم کنم هم بچه م  شوهرمم قبول نمیکنه  هیچ چیو از طرفی حقوقمم کمه  الان ۴میلیون دارم نمیدونم که کجا خرجش کنم  مثلا این ماه کلی مناسبت هست 

امروز روز مادره هیچی نگرفتم

باباتم نمیخره چون میدونه تو شاغلی

قبلا باید فکرشو میکردی 

پول میدادی مامانت بخرن بگی بابات خریده شاید دست از سرت برمیداشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی زورم میاد هم خرج خودم کنم هم بچه م شوهرمم قبول نمیکنه هیچ چیو از طرفی حقوقمم کمه الان ۴میل ...

عب نداره حالا برا مادرت یه روسری چیزی بگیر اون چهارتومنم برو خرید وسایل ضروری به شوهرت بگو قیمتش دوبرابر شد بقیه شو خودت باید بخری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون شعورش نمی رسه متاسفانه

همون دیگه شعورش میرسید باز کلی چیز گرفتم حداقل یبار به مامانم میگف دستت درد نکنه اما تازه همشم میگف ات اشغال خریدی😐  واقعا نمیدونی چه حرصی خوردم این دوسه ماهه 

الانم که نزدیک زایمان میشه همش استرس دارم

همون دیگه شعورش میرسید باز کلی چیز گرفتم حداقل یبار به مامانم میگف دستت درد نکنه اما تازه همشم میگف ...

بگو دلت نمیخاد برو اون چیزی که خودت دوست داری بخر با پول خودت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو دلت نمیخاد برو اون چیزی که خودت دوست داری بخر با پول خودت

شما خودتم بارداری؟ تقصیر مردم هست که با این رسومات اتیش میزنن ب زندگی ادم  من میدونم که اگر این رسم نبود حداقل شوهرم خودش میخرید

من بارداری دوم هستش

اولی هم خانواده ام دوسه دست لباس نوزادی  یه گهواره.یه دست لحاف تشک آماده.مادرشوهرم پول داد گفت برو چندتا وسیله بخر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40