2777
2789
عنوان

واقعا برای کادو با شوهراشون دعوا میگیرین❓️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من خز نیست اون زن انقدر ناراحته که چرا نادیده گرفته شده وگرنه واسه کادو نیست سنمم کم نیست ولی ...

عزیزم من بالا به یه خانوم گفتم گفتم آدم تو خرید عادی میتونه دعوا راه بندازه ولی حرف من کادوئه چرا متوجه نیستین 

مثل اینکه من شوهرمو کتک بزنم بگم منو ببوس

کون لقش.....میخام ت خونه موهام دکلره کنم بنظرتون سخته؟

انجام نده میسوزونی بد میشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
بخاطر چشم هم چشمی و استوری کردن تاثیرات فضای مجازی وظیفه دونستن اینکار برای اقایونعدم درک

وای اینم هست یه روز دوستم تو جمع گفت تو حوصله سر نمیره شوهرت جایی نمی‌بردت گفتم کی گفته نمیبره گفت از آستوریاس مشخصه 

من عادتمه همه جا عکس میگیرم ولی استوری نمیکنم 

تک تک عکسارو نشونشون دادم رنگ دوستم شد گچ 

گفتم خوشی واقعی برای منه نه فکو فامیل و دوست و آشنا که بکنم تو چششون 

وای اینم هست یه روز دوستم تو جمع گفت تو حوصله سر نمیره شوهرت جایی نمی‌بردت گفتم کی گفته نمیبره گفت ا ...

احسنت،حالا استوری بذاری هم باز توش حرف در میاد 😂

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
وای اینم هست یه روز دوستم تو جمع گفت تو حوصله سر نمیره شوهرت جایی نمی‌بردت گفتم کی گفته نمیبره گفت ا ...

بهترین کارو شما انجام دادین منم از استوری کردن خوشم نمیاد این حرفه کلیشه ای میخوام خوشیامو با دیگران به اشتراک بزارم هم چرت همه ما خودمون خوب میدونیم اینکارو برای  نشون دادن و چشم کوری فامیل که انجام میدیم 

تو این تاپیک لیزر شدم میگن کادو وظیفه اس باید بگیره خو تر بزنن تو این کادوی زوری

نه جانم وظیفه ای نیست کادو رو خودت باید دلی بگیری 

با کادوی زوری هم هیچوقت محبت همسراشون نسبت بهشون زیاد نمیشه یا حس صمیمیت بینشون 

این نظراتی که اینجور فضا ها تبادل میشه بزرگترین درس عبرت رو بهمون میده اگه ازشون به خوبی استفاده بشه