2777
2789
عنوان

واقعا برای کادو با شوهراشون دعوا میگیرین❓️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 45 پست
میدونی خیلی از آقایون توی بی تفاوتی شورشوو درآوردن دیگه. اگه زن از شوهرش کادو و محبت نگیره از کی بگی ...

اصلا کاری به مرد ندارم به عنوان یه انسان میگم مگه کادو برای خوشحالی نیست؟اسمش روشه کادو آخه با دعوا چه لذتی داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اینکه سال اول ازدواج مون بود همسرم برام کادو نگرفت و هیچی نگفتم تازه دیشب حلقه ازدواج هم گم کردم

انشالله پیدا میشه ولی کار خوبی کردی ارزششو پایین نیار ولی روز زن ک گذشت برو خرید کنه برات ...به نظرم به عنوان کادو آدم بشینه دعوا بگیره ناجوره 

من خودم اصلا دوست ندارم به زور کادو بگیرم، ولی نگیرم خیلی ناراحت میشمیه دوستی. دارم خودش سورپرایز و ...

اره همه ناراحت میشن آدم ناراحت بشه بهتره تا مثل دوست شما خودشو گول بزنه

اره درسته ولی اینکه تو دعوا بگیری خیلی خزه

به نظر من خز نیست اون زن انقدر ناراحته که چرا نادیده گرفته شده وگرنه واسه کادو نیست سنمم کم نیست ولی با همین حرفا که خزه مردا پرو شدن

گناه من سادگی بود .
مشکل یکی من(تایپیک نزدما)اینه که چراهمین کار یهویی رو نکرد مگ چ دغدغه ای داشت

اون دیگه به عقل خودشونه که برا نود درصد مردا تعطیله😅😅😅😅 برا ما مهمه اونا آنقدر بیخیالا

انشالله پیدا میشه ولی کار خوبی کردی ارزششو پایین نیار ولی روز زن ک گذشت برو خرید کنه برات ...به نظرم ...

ممنونم عزیزم 

دعوا نمی‌گیریم ولی خوب  ا این رفتارش دلم شکست 

راستی روزتون هم مبارک❤️

اون دیگه به عقل خودشونه که برا نود درصد مردا تعطیله😅😅😅😅 برا ما مهمه اونا آنقدر بیخیالا

کون لقش.....میخام ت خونه موهام دکلره کنم بنظرتون سخته؟

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن
اره همه ناراحت میشن آدم ناراحت بشه بهتره تا مثل دوست شما خودشو گول بزنه

والا اون یه تیپ شخصیتی خاصه

شاید برای اون کار ما بی معنیه😬 

منم مثل شما بدم میاد از کارشون، خیلی خودشیفته ان بنظرم

کادو گرفتن یه آقا واسه همسرش وظیفه هست نه لطفوقتی وظیفش رو درست انجام نمیده خب مجبورن توجیه بکنن همس ...

هیچ کادویی وظیفه نیست😐از سر لطف و محبته که بعضیا کم لطفا کی گفته وظیفست؟