2777
2789

پول برام زد و‌گفت به سلیقه خودت بخر هرچیزی که دوستداشتی از طرف پسر‌کوچولومم یه دسته گل.منم پولو زدم واسه مامانم که طلایی که دوست داشتمو برام بخره که هنوز بعد ۴روز وقت نکرده بره. طلای مدنظرم دستبند امگاست نمیدونم پوله میرسه بهش یا ن چون حدودی قیمت دراوردم بالای صد بود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نه گل پر از احساسه🥺

نمیدونم چجوری بگم

ازاینکه خشک میشه ناراحت میشم،فقط همون روزاول دوسش دارم ذوق میکنم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بدنیس کهمنم دوس دارم پول بده، امسال سپدم هیچی نگیره گل هم نگیره.واقعا حیفم میاد کلی پول گل میده تهشم ...

برای من احساسات مهمه ن مادیات! سالگرد اولین ازدواجمون کلییی تدارک دیدم که یه شب رمانتیک داشته باشیم اومد خونه دست خالی بعد گفت گوشیتونگاکن نگاکردم دبدم بله پیامک واریزی!

مگه من محتاج پول اونم اخه!یه شاخه گل بخره اما اینجورب آدمو بی اررش نکنه

وای اگر چقدر شبیه هم شددد 😂😂 مبارکتتت باشه عزیزممم

امروز ناراحت بودم یه عالمه هم وایستادم ولی هنوز برام چیزی نخریده😑

تبریک هم نگفته🥲😭

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

خواب بودم بیدار شدم دیدم معلم دخترم پیام داده روزمو تبریک گفته . بازم خوبه از هیچی بهتره 😂

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ...