2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم برای خودم هدیه خریدم هم یلدایی هم روز زن از همسری هم توقعی ندارم اگه یه شاخه گل بده دلم شاد ...

خودت خریدی یعنی با چه پولی؟ خودت شاغلی؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بخرش قسطی بقیشو بده

اخه تاحالا طلا قسطی نخریدم و مغازهایی که این دستبندو داشتن هه فوق لاکچری بودن.از خرید قسطی خوشم نمیاد امیدوارم یه گرم مناسب پیدا کنه مامانم چون اجرت خیلی بالاییم داره این دستبند حدود ۳۰٪اجرت داره.همیشه به خودم میگم دیگه طلای اجرت منلسب میخرم باز نمیتونم جلو خودمو بگیرم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اتفاقا دیشب توی مزایده گذاشته بودنش شوهرت گفت توان خریدشو ندارم شوهر من معاملش کرد☹️😂(وی حتی دوست پ ...

ای بابا قلبش رئوفه خواسته شوهرت پیش تو شرمنده نشه اینطور گفته😔😂

(من شوهرشو دارم حالا😂) 

اخه تاحالا طلا قسطی نخریدم و مغازهایی که این دستبندو داشتن هه فوق لاکچری بودن.از خرید قسطی خوشم نمیا ...

اجرت پایین ب کفعته طلاهمین ک باشه وسیله مهمه بیخیال بقیش وقتی میخای بفروشی یجوری میزنه زمین قیمت زورت میاد

یعنی خودت نمیتونی بری باید مامانت بره؟

عزیزم من طلاهامو از یه شهر دیگه میخرم که‌خونه مامانم اینا اونجاست.کلا ده ساله روال من اینه‌ اکثر طلافروشای اونجا منو میشناسن و سلیقم دستشونه واسه همین دیگه عادت کردم به خرید از اونجا.خودم تهرانم و فعلا تا ی ماه دیگه نمیرم اون شهر.واسه همین گفتم مامانم بره چون سلیقمو میدونه و طلاهایی که میخوامو میشناسه.من برادرزاده همسرم روبروی گلدیس طلافروشی داره به قول یکی از دوستان حتی میشه قسطی از اون هرمدل که بخوامو بردارم اما خوشم نمیاد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اجرت پایین ب کفعته طلاهمین ک باشه وسیله مهمه بیخیال بقیش وقتی میخای بفروشی یجوری میزنه زمین قیمت زور ...

من کلا همیشه طلای اجرت دار خریدم دیدمم طولانی مدته حتی واسه ی انگشترم من ۲۷٪سود دادم اون الان هم پول اجرتو دراورده هم سود داده بهم واسه همین میخرم.درکل دوستدارم که کم اجرت بگیرم اما نمیتونم جلوی خودمو بگیرم باز هردفعه یه مدل میره تو مغزم و تا نخرم بیخیالش نمیشم

ای بابا قلبش رئوفه خواسته شوهرت پیش تو شرمنده نشه اینطور گفته😔😂(من شوهرشو دارم حالا😂)

باز تو شوهر داری خواهر حداقل امید داری یه شاخه گل بهت بدن من سینگل به گور نمی‌دونم چرا اینجام💔😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿