2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هه شوهر من کل ستاره های اسمونو برام خریدمنکفتم اورانوس رو میخوام گفت شب میریم معاملش کنیم

هه به شوهرت بگو روی اورانوس حساب باز نکنه دیشب شوهرم برام معاملش کرد😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من خودم برای خودم هدیه خریدم هم یلدایی هم روز زن  از همسری هم توقعی ندارم اگه یه شاخه گل بده دلم شاد میشه (اکثرا میخره)

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
مثل همیشه پول!بدون ذره ای زحمت برای کادو نگاکردن وکادوپیچ کردن واین حرفا

بدنیس که

منم دوس دارم پول بده، امسال سپدم هیچی نگیره گل هم نگیره.

واقعا حیفم میاد کلی پول گل میده تهشم خشک میشه.

پول خوبه جمع میکنی یه چیز بدرد بخور میخری

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

من دخترم

پدرومادرم برام۴تومان ریختن امروز میخوام برم بوتاکس پیشونی بزنم

کادوهم بابام برای مادرم یه پلاک۳گرمی گرفتن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

دیشب رفتیم خ مادرشوهرم باشوهرم تاریک بود دم در یه بسه سبزی خوردن شوهرم خرید براش دادم بغلشو ندید توش چیه بادادگف خدایا من چیزی نمیخام چرا پسرم خریده وعشوه خرکی اومد گفتم این سبزی خوردنه کپ کرد هیچی نگف دق کرد از ته دل خندیدم😂😂😂😂

به شدت غمگین بودم با تاپیکت کلی خندیدم

خودمم در غم شدید گذاشتم اینو نگران نباش شاد باشید بخندید باباااا بخدا هیچکس به غیر خودمون نمیتونه حال خودمونو خوب کنه حتی نزدیک ترین کسامون 🥰❤️