بدرود_رومئو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2406 عنوان سرگیجه خیلی شدیدی دارم خانوما چیکار کنم 57 بازدید | 9 پست چیکار کنم امروز که اومدم خونه هم سرم گیج رفت و از چهار پنج تا پله افتادم سرگیجه و حالت تهوع و توش قلب دارم دستام هم یخ کرده وطن ای مادر غم دیده ام🥀 دیروز | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 14356 برواورژانس مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بدرود_رومئو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2406 برواورژانس یعنی انقدر جدیه ؟آخه چندبار هم قبلاً اینطوری شدم منتها نمیدونم چیکار کنم خوب شم وطن ای مادر غم دیده ام🥀
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 14356 یعنی انقدر جدیه ؟آخه چندبار هم قبلاً اینطوری شدم منتها نمیدونم چیکار کنم خوب شم اینجاخونده بودم سرگیجه اگه پیگیری نشه درمانش سخت وطولانی میشه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
آنیلیا_aniliya عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 2157 سرگیجتون چ مدلیه چشمتون سایاه میره؟فشار خونتونو چک کنید آنیلیام
بدرود_رومئو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2406 از پله افتادید اینطور شد؟ نه قبلش هم داشتم از پله افتادم بدتر شد وطن ای مادر غم دیده ام🥀
بدرود_رومئو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2406 سرگیجتون چ مدلیه چشمتون سایاه میره؟فشار خونتونو چک کنید یجوری هست که انگار زیر پام خالی میشه انگار دارم سقوط میکنم وطن ای مادر غم دیده ام🥀
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 21149 بد دردیهاکثرا مربوط به گوش میانیهقرص بتاهیستین بخور تنها داروشعایرانیش زیاد موثر نیست سعی کن خارجی گیرت بیاد به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃