2777
2789
راستشو بخوای اعتقاد ندارم ولی دربارش خوندم من اون تایمی که عقد کردم خونه زایو یا تازه عروس اینا نرفت ...

حتی وقتی عروسی کردی 

اگ کسی فوت کرده بود یا عروسی کرده بود

باید از اون ختم یا عروسی برات غذا میوردن

حتی وقتی عروسی کردی اگ کسی فوت کرده بود یا عروسی کرده بودباید از اون ختم یا عروسی برات غذا میوردن

عروسی نگرفتم چند ماه بعدش رفتم خونم.فقط تایم عقدم تا خونم مادربزرگ همسرم فوت شد بود رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی نگرفتم چند ماه بعدش رفتم خونم.فقط تایم عقدم تا خونم مادربزرگ همسرم فوت شد بود رفتم

نکنه به خاطر این باشه

من شنیدم  روز چهارشنبه ها هم میشه رفت از قبر میت پرید دوسه بار

ک چله باز بشه

پریدن یعنی. از این سمتش بری اون سمت

چراتونت سرچ نمیکنی همچیو بعت گفته ولی من ک شیاف میزدم اصلاسینه دردنداشتم

تو نت از اثرات شیاف گفته بود حساس شدن سینها.راستش بعضیا بااینک پروژستون زدن میگن درد سینه نداشتن بعضیا میگن داشتن.امیدوار میشم میگم نکنه برای بارداری باشه تا پنج شنبم راه زیاد

یعنی ربطی به بارداری نداره درسته؟چون تجربه ای نداشتم خودمم حدس زدم بخاطر شیاف باششه.

من هم با مصرف این دارو هم درد و سنگینی سینه و هم حساس شدن سینه داشتم، البته آمپولش، ولی به هر حال این می تونه از عوارض جانبیش باشه.

البته حساس شدن سینه از علائم بارداری هم هست، اگر مشکوک به بارداری هستید حتی پزشک هم نمیتونه بدون آزمایش خون بهتون بگه از عوارض پروژسترونه یا بارداری. تا زماتی که بهتون گفتن صبر کنید و بعدش آزمایش خون بدید

یک هفته بعد

دقیقامنم مث شماهستم اولین بار اینجوری پیش اومده برام اینکه یه ۱۰روز بعداولین  اقدامم توروز تخمک گذاریم سینه هام بشدت سنگین ودردناک شدن خیلی دردمیکنه اصلاامروز ۱۳روز از دردش میگذره اخرین بارم ک باردارشدم اینجوری بودم اول دردسینه شدید ویکم کمردرد البته من سقط کردم ۳سال پیش 

الانم ۵ دی موعد پریودیمه ایقدر برام اصلاعجیب ک چرا علایم پریودی ۱۵روز قبل موعدم بایدبیادسراغم ۶ساله توانتظارم ک ب هیچ دل خوش نیستم تازمانی ک بتامو مثب ببینم فقط