2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب لابد حامله شدی خاهرم ک قبل موعدپریودی سینه درددادی

اخه شیاف پروژستون میزارم میترسم برای اون باشه.پنج شنبه ازمایش باید بدم.تاحالام تجربه سینه درد نداشتم

اسی من مجردم و 26 سال  پریود نمیشم تنبلی دارم

یه همچین حسیو دارم ک بچه دار نمیشم ولی دعا میکنم برات انشالله دو قلو باردار بشی😘😘

اسی خالمم سه بار ای وی اف کرد نشد  فردا هم انجام میده

البته تو بیمارستان انجام داد

والا دکتر داد گفت از دوروز بعد ای یو ای تا خود تایمی که ازمایش بدی هرشب بزار

خب بزار من ک میزاشتم برانازک بودن ضخامتم بعد تموم شدن دورش۴روز بعد پری میشدم

شمام ۹۹درصد ب امید حق بارداری حتمابیاخبرشو بهم بده گلم نذرکن باردارشدی اش رشته بپزی دوتاخونه بدی ب نیت روح مادرحضرت عباس چون سینه درداولین نشانه بارداریه ک خوشدو نشون میده منم۶ساله درحسرتم بی دلیل باردارنمیشم

اسی من مجردم و 26 سال پریود نمیشم تنبلی دارمیه همچین حسیو دارم ک بچه دار نمیشم ولی دعا میکنم برات ا ...

عزیزم ایشالا قسمت خودت  و خاله عزیزت بشه .واقعا دوقلو هم باشه راضی ام  

خب بزار من ک میزاشتم برانازک بودن ضخامتم بعد تموم شدن دورش۴روز بعد پری میشدمشمام ۹۹درصد ب امید حق با ...

منم دقیقا بی دلیل نمیشم.همه ازمایشات خودم و همسرم سالمه دیگ بال ا ی سال اقدامم گفتن بیا ای یو ای کن.بعد شیاف داد تاحالام استفاه نکرد بودم.چند روز سینه درد شدید دارم و تجربشو نداشتم همش حس میککنم بخاطر شیاف

میگم اسی نمیدونم ب این چیزا اعتقاد داری یانه نکنه چله بهت افتاده بعضیا اینجورینباردار نمیشن تا چلشون ...

راستشو بخوای اعتقاد ندارم ولی دربارش خوندم من اون تایمی که عقد کردم خونه زایو یا تازه عروس اینا نرفتم اخه