2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست پسر

112 بازدید | 14 پست

سلام دوستان  دوتا سوال دارم ازتون . یه مدتی هست با پسری دوست شدم  از اول به هم گفتیم که هدفمون ازدواج باشه و من اهل دوستی الکی نیستم  آقا پسر یک سال از من بزرگ تره من ۲۵ سالمه و اون ۲۶ سوال اولم اینه که با توجه به اختلاف سنی کم در آینده مثلا ۴۵ سال به بالا که خانم ها دچار یائسگی میشن شاید اتاق خواب گرمی نداشته باشن این باعث اختلاف در سنین بالا نمیشه ؟ 

سوال دوم اینکه جفتون اولین رابطه با پسر و دختر داریم و قبلش دوستی نداشتیم بعد از قرار هفتم بوسیدمش و از اون به بعد راحت شدیم و با هم لب و بوس و بغل داریم بنظرتون قبل ازدواج معاشقه مشکل نداره؟

نکنی بهتره مردا همینجوری دنبال زیر بغل مار هستن از توش حرف مفت در بیارن

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا ب هیچ وجه اگه قصدتون ازدواج تو فاز بوس و بغل و رابطه نرو پیرا خیلی خیلی حساسن رو این چیزا شاید میخواد امتحانت کنه پسرا هفت خطن رحم ندارن ک یهو دیدی ولت کرد 

پسرا میگن دختری ک بوس کنه و اینا حتما با بقیه هم بوده

آخه میدونی چیه جفتمون خیلی یهویی از کنترل خارج شدیم

از این به بعد کنترل کنید جدی میگم بزار نامزد کنید انقد وقت این کارارو دارین

الان تا میتونی فقط بشناسش

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

همه چی ب ذات اون آقا بستگی داره.....

من دیدم تو دوران دوستی دختر حامله شده،پسره جا نزده و الان بهترین زندگی دارن.و دیدم ک با یه سلام علیک ساده هم پسر هزارررررر جور ناروا بسته به دختر و ول کرده رفته

ی نصیحت بکنم بهت ؟ وقتی با کسی میخوای ازدواج کنی تو همون فاز رسمی بودن بمون تا قشنگ حداقل ی حلقه نشون بگیرن یعنی باور خودم اینه چون مردا به شدتتت آدم های ....

(:A__•~•__M:)
با توجه به نظر شخصی خودم، من هیچوقت ما اولین دوست پسرم ازدواج نمیکنم

من کلن با دوس پسر ازدواج نمیکنم طرف هرچی یخش باز نشده باشه بهتره میتونی باز بگیریش تو مشتش ولی دوس پسر.... 😂🤦🏻‍♀

(:A__•~•__M:)