2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست همش میگم کاش شوهرم دیگه برنگرده بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 84 پست

اخه چرادیدمیزنن مثلاچ غلطی میخوان کنن مثلایاروزن یکی دیگرودیدمیزنه چی میشه یاروکه نمیاددوس بشه باهات اصلابشه هم توزنوبچه داری چ غلطی میخوای کنی

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم تاپیک های منو بخون، دیگه بهش محل نذار مثل سگ میفته دنبالت شوهر من انقد بد ببببببببببببببببب ...

چطوری؟ من اگر بی اهمیتی کنم میگه ها چه خبره واینا باز بدتر ازارم میده

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
این بزور قرص سرپاس ادمه قرص نباشه همون رابطه ام نمیتونه بس بی عرضه اس انگار من عروسک خیمه شب بازیم. ...

شوهر منم گاهی قرص میخوره . ولی خیلی آدم هوسی هست فکر کن یک ساعت پیش رابطه داشتیم باز میخواد میخوام کافور بگیرم بریزم تو غذاش بخوره ناکارش کنم شاید کمی از خودشیفته گیش کم بشه

آرزوی مرگ نکن اون جوانه بخاطر اینکه نمیمره اگه آرزوی مرگ کنی براش روز ب روز زندگیت بدتر میشه به خاطر ...

جونیش بخوره تو سرش منکه‌ جوونترم امثال من هنوز نمیدونن زندگی چیه خانوادم بدبختم کردن

توروخدا نگو سرم درد گرفت نی نی سایت واسم سمه واقعا منو میریزه بهم

بخداموردداشتین زنش مثلاداخله بیماره

بعداین میادبمن پامیده که پرسنل بیمارستانم اخه من چی بگم به زنش

یسریم زنه رفته بود کارای دارویی وانجام یده واس شوهرش شوهرش باتلقن حرفاسکسی بایه زنه میزد ماهمه بادهن بازنگاش مسکردیم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

منم از دیروز همش ناراحتم خیلی حسرت این چیزا رو دلم موند

دیروز رفتم ی پاساژی طبقه بالاش کافه بود همه جفت جفت کادو جشن بخدا اونجا بزور داشتم اشکامو کنترل میکردم نریزه  

دیروز رفتم ی پاساژی طبقه بالاش کافه بود همه جفت جفت کادو جشن بخدا اونجا بزور داشتم اشکامو کنترل میکر ...

حق داری عزیزم من که جایی نرفتم 

میرم اینستا میبینم برای مناسبتا جشن میگیرن دلم میگیره